Plastic Pennen

Laat uw indruk achter met promotionele plastic pennen in verschillende kleuren en designs. Goedkoop, probleemloos en effectief - onze hoogwaardige pennen zijn ideaal als weggever op beurzen of vergaderingen. Voeg uw bedrijfsnaam en contactgegevens toe om klanten aan u te laten herinneren wanneer ze hun favoriete, soepel schrijvende pen gebruiken.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 17 Items

Inktkleur

0 Geselecteerd - 5 Items

Materiaal

Meer

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Gepersonaliseerde Plastic Pennen

Kosteneffectieve, memorabele en dagelijks gebruikt door miljoenen plastic merkpennen bieden een fantastische manier om uw bedrijf te promoten.

Plastic pennen worden al jaren door bedrijven gebruikt om hun merk te promoten en om de naamsbekendheid te vergroten. Ze zijn klein, licht en breken de bank niet. Pennen zijn ook gemakkelijk in een zak te houden en ze worden constant gebruikt, waardoor ze de klassieke 'go-to-strategie' voor promotionele merchandise zijn.

Klein maar krachtig – de kracht van de pen

Gepersonaliseerde pennen worden vaak onderschat vanwege hun promotiekracht. Maar denk er eens over na. Hoe vaak moet u uw naam elke dag ondertekenen? Hoe vaak heeft u in uw tas naar een pen gezocht? Iedereen, overal, gebruikt elke dag een schrijfhulpmiddel.

Zorg ervoor dat de pen die ze gebruiken, is voorzien van uw belangrijkste bedrijfsinformatie en de vruchten plukt van een verhoogde naamsbekendheid. Of u nu promotionele producten nodig hebt om te verzenden per post of om weg te geven op bedrijfsevenementen, gepersonaliseerde plastic pennen zijn een zekere manier om meer aandacht te krijgen.

Keuze uit een reeks van aanpasbare plastic pennen

De promotieproducten van uw bedrijf moeten in overeenstemming zijn met uw merkboodschap. Daarom is het belangrijk om pennen met de juiste stijl te kiezen. Bij National Pen bieden we een uitgebreid assortiment gepersonaliseerde plastic pennen, met talloze kleuren, stijlen en ontwerpen om uit te kiezen.

U kunt een groot statement maken met een gedurfde en gedurfde Halligen Transparante Balpen. Met heldere roze en vette rode kleuren is deze optie een kleurrijke manier om aandacht te trekken. Als subtiliteit overeenkomt met uw merkidentiteit, is deze balpen ook verkrijgbaar met sierlijke lila of zachtgrijze inkt.

Probeer de Classic Partisan Pen voor een eenvoudig en elegant ontwerp met voldoende ruimte om een persoonlijk bericht toe te voegen.

Hier is een slim idee. Val op tussen uw concurrenten met een van onze meest populaire en opwindende multifunctionele pennen - de Focus Flashlight Pen. Schuif de knop omlaag om de zaklamp in te schakelen en uw merk op te fleuren. Of maak een modern statement met een Murray Pen met Stylus, een twee-in-één ontwerp met in kleur gecoördineerde siliconenpunt voor gebruik op smartphones en laptops.

Als je echt een stapje verder wilt gaan, probeer dan de Virgin Box met pennen. Met drie balpennen en één potlood, alles in één handige draagtas, is dit product het ideale relatiegeschenk voor promotionele geschenken.

Eenvoudig, handig en erg betaalbaar. Plastic pennen van een merk zijn een bewezen en effectieve marketingstrategie die dagelijks door duizenden mensen wordt gebruikt. Zorg ervoor dat uw bedrijf opvalt met gewaagde kleuren, unieke ontwerpen en gepersonaliseerde personalisatie met National Pen.