Gel Pennen

Maak een kosteneffectief marketingstatement met gewaagde, hoogwaardige gelpennen van National Pen. Blader door ons uitgebreide assortiment bestaande uit felle kleuren, strakke ontwerpen en moderne stijlen om uw merk overeen te laten komen. Met schrijfcomfort en unieke kleuren zullen klanten uw pennen keer op keer gebruiken en tegelijkertijd uw bedrijfslogo (laten) zien.

Gepersonaliseerde Gelpennen

Gedurfd, strak en eigentijds, promotionele gelpennen zijn een effectieve en betaalbare manier om de naamsbekendheid te vergroten.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige, maar toch betaalbare, gepersonaliseerde pen om uit te delen tijdens uw volgende beurs, hoeft u niet verder te zoeken. Gel-inkt pennen kunnen u helpen opvallen en geef uw klanten een gedenkwaardige en herkenbare relatiegeschenk.

Als schrijfhulpmiddel geeft gel-inkt een sterke en gedurfde lijn, waardoor ze universeel een zeer populaire keuze zijn. In vergelijking met balpennen bieden ze een soepelere werking, waarbij de inkt vrijelijk stroomt, maar minder snel wordt gesmeerd dan traditionele inktpennen. Met zoveel voordelen is het geen wonder dat veel bedrijven kiezen voor aanpasbare gelpennen voor hun marketingpromoties.

Kies uit ons assortiment aanpasbare gelpennen

Als u op zoek bent naar een indrukwekkend relatiegeschenk, probeer dan een Hughes Soft Touch Gel Pen met Stylus. Het heeft een zachte rubberen afwerking, comfortabele grip en handige styluspunt. U kunt opvallen met gedurfde, opvallende heldere personalisatie, springend tegen de moderne vatkleuren.

Van fel rood en opvallend blauw tot gedempt grijs en strak zwart, er zijn veel opties. Kies een ontwerp dat past bij uw individuele merk en geef potentiële klanten een herkenbaar uiterlijk en gevoel bij elk promotieproduct.

Waarom weerspiegelt u niet de leuke, doch functionele aard van uw bedrijf met een opvallende Iriza Dual End Gel Pen met markeerstift? Multifunctioneel en beschikbaar in aantal kleuren, kunt u uw merk benadrukken voor maximale impact.

Herkenbare en memorabele relatiegeschenken

Als mensen op zoek zijn naar een gelpen om formulieren in te vullen, hun handtekening te ondertekenen of het kruiswoordraadsel van deze week te gebruiken, zorg er dan voor dat het uw bedrijfsnaam is die ze zien. Als een van de meest moderne schrijfhulpmiddelen zijn aangepaste gelpennen zeer gewenste promotionele weggevertjes. Ze zijn ook ideaal voor relatiegeschenken aan loyale klanten en toegewijde medewerkers.

Gaat u naar een aankomende beurs of heeft u kantoorartikelen nodig? Voor gelpennen met merknaam hebben we de kleuren, ontwerpen en stijlen voor al uw behoeften.

Verspreid uw merkboodschap met modieuze, populaire en hoogwaardige aanpasbare gelpennen. Kies uit gedurfde ontwerpen, opvallende kleuren en unieke ontwerpen om echt op te vallen.