Stressballen en -figuren

Onderscheid u van de massa met een leuke, gepersonaliseerde stressbal. Het perfecte nieuwigheidscadeau om uit te delen tijdens uw volgende bedrijfsevenement of om aan loyale medewerkers te geven. Met de verschillende vormen en kleuren om uit te kiezen, kunt u de perfecte betaalbare bureauvriend vinden voor uw klanten of personeel.

Gepersonaliseerde Stressballen

Denk buiten het kader van uw volgende promotiecampagne. Leg de saaie promotiemateriaal neer en pak gepersonaliseerde stressballen van National Pen. Met een breed scala aan verschillende maten, vormen en stijlen, is de keuze aan u.

Leuk, praktisch en eigenzinnig. Dat is wat uw loyale klanten willen. U kunt ze precies dat geven met ons hoogwaardige, antistressspeelgoed tegen de laagste prijzen. Koop bulk en voorraad in voor u volgende zakelijke evenement, al seen leuke freebie in cadeauzakjes of zelfs een promotionele prijs. Dit is niet alleen leuk, het is ook een fantastische manier om naamsbekendheid op te bouwen.

Betaalbare stressverlichters

Van accountants to dierentuinmedewerkers, stress hoort bij elke klus. Anti-stressballen bieden een eenvoudige en effectieve manier om spannig te verlichten. Door herhaaldelijk in de bal te knijpen, kunnen klanten of medewerkers ontspannen en de bloedcirculatie verbeteren. Ze kunnen ook worden gebruikt bij meditate thuis of op uw bureau.

Bedrukte stressballen en speelgoed hoeven u ook geen arm en been te kosten. Kies uit verschillende stijlen waaronder leuke dierenvormen zoals het populaire anti-stress varken en anti-stress koe. Of kies voor een Klassieke ronde anti-stressbal in een gewaagde kleur voor een leuk relatiegeschenk. Met betaalbare prijzen kunt u leuke nieuwigheden kopen, zoals de Board-Mate, die uw klanten een glimlach op het gezicht toveren en uw bedrijf helpen promoten.

Gepersonaliseerde anti-stressballen

Door aangepaste stressballen te creeren met logo-afdrukken, kunt u drukke klanten een moment rust gunnen. Als u uw merknaam en bedrijfsinformatie toevoegt, wordt uw bedrijf in de publieke belangstelling wanneer ze worden gebruikt. Het beste van alles is dat uw stressballen kunt combineren met andere op het bureau gebaseerde items zoals gepersonaliseerde mokken, muismatten en notitieblokken.

Promotionele stressballen zijn ook buiten het kantoor leuk, met stresshulpmiddelen die vaak thuis, tijdens vergaderingen of onderweg nodig zijn. Met onze hoogwaardige afdrukmethoden heeft u gegarandeerd een product waar zowel klanten als medewerkers elke dag van zullen genieten.

Geef uw klanten een uniek, persoonlijk en leuk cadeau met ons assortiment promotionele stressballen. Laat de spanning los en voel u beter met een eigenzinnig geschenk dat uw bedrijf laat opvallen om de juiste redenen. Met een scala aan ontwerpen en vormen om uit te kiezen, hebben we de perfecte stressbal voor uw bedrijf.