Stressbal met uw logo Bedrukken

Onderscheid u van de massa met een leuke, gepersonaliseerde stressbal. Het perfecte nieuwigheidscadeau om uit te delen tijdens uw volgende bedrijfsevenement of om aan loyale medewerkers te geven. Met de verschillende vormen en kleuren om uit te kiezen, kunt u de perfecte betaalbare bureauvriend vinden voor uw klanten of personeel. Onderscheid u van de massa met een leuke, gepersonaliseerde stressbal. Het perfecte nieuwigheidscadeau om uit te delen tijdens uw volgende bedrijfsevenement of om aan loyale medewerkers te geven. Met de verschillende vormen en kleuren om uit te kiezen, kunt u de perfecte betaalbare bureauvriend vinden voor uw klanten of personeel. Onderscheid u van de massa met een leuke, gepersonaliseerde stressbal. Het perfecte nieuwigheidscadeau om uit te delen tijdens uw volgende bedrijfsevenement of om aan loyale medewerkers te geven. Met de verschillende vormen en kleuren om uit te kiezen, kunt u de perfecte betaalbare bureauvriend vinden voor uw klanten of personeel.zie minder

Gepersonaliseerde stressballen

Denk buiten de kaders voor uw volgende promotiecampagne. Laat dat saaie promotiemateriaal voor wat het is en ga voor gepersonaliseerde stressballen van National Pen. Met een uitgebreide keuze aan groottes, vormen en stijlen vindt u het perfecte product.

Leuk, praktisch en eigenzinnig. Dat is wat uw loyale klanten willen. En dat is precies wat u ze kunt geven met ons hoogwaardige, antistress-speelgoed tegen de laagste prijzen. Sla vast een voorraad in voor uw volgende zakelijke evenement en gebruik de stressbal als leuk bedankje in de cadeauzakjes of zelfs als promotionele prijs. Dit is niet alleen leuk, het is ook een fantastische manier om naamsbekendheid op te bouwen.

Betaalbare stressverlichters

Van accountants to dierentuinmedewerkers, stress hoort bij elke baan. Stressballen bieden een eenvoudige en effectieve manier om spanning te verlichten. Door herhaaldelijk in de bal te knijpen, kunnen klanten of medewerkers ontspannen en hun bloedcirculatie verbeteren. De ballen kunnen ook voor een meditatiesessie thuis of op kantoor worden gebruikt.

Bedrukte stressballen en speelgoed hoeven u geen klauwen met geld te kosten. Kies uit verschillende stijlen waaronder leuke dierenvormen zoals het populaire stressvarken en de stresskoe. Of kies voor een klassieke ronde stressbal in een gewaagde kleur voor een leuk relatiegeschenk. Dankzij de betaalbare prijzen kunt u talloze leuke geschenken inslaan, zoals de Board-Mate, die bij uw klanten een glimlach op het gezicht zal toveren en tegelijkertijd uw bedrijf helpt te promoten.

Gepersonaliseerd antistress-speelgoed

Door gepersonaliseerde stressballen met uw logo te ontwerpen, kunt u drukbezette klanten een moment van rust gunnen. Als u uw merknaam en bedrijfsinformatie toevoegt, is uw bedrijf in het openbaar zichtbaar zodra de stressballen worden gebruikt. Het beste van alles is dat u de stressballen kunt combineren met andere artikelen voor op het bureau, zoals mokken, muismatten en notitieboekjes met merknaam.

Promotionele stressballen zijn niet alleen leuk op kantoor. Deze stressverlichters komen ook thuis, tijdens een vergadering en onderweg van pas. Met onze hoogwaardige afdrukmethoden heeft u gegarandeerd een product waar zowel klanten als medewerkers elke dag van zullen genieten.

Geef uw klanten een uniek, persoonlijk en leuk cadeau dankzij ons assortiment promotionele stressballen. Laat de spanning los en voel u beter met een eigenzinnig geschenk waarmee uw bedrijf om de juiste redenen zal opvallen. Met een scala aan ontwerpen en vormen om uit te kiezen, hebben we de perfecte stressbal voor uw bedrijf.