user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Linialen bedrukken

  Combineer stijl en functionaliteit perfect voor uw volgende marketingcampagne met de grote reeks afdrukbare linialen van Pens.com. Of u nu op schoolbezoek gaat of gewoon naar een beurs, bedrukte linialen zijn een geweldige manier om uw naam uit te dragen voor een betaalbare prijs. Bekijk vandaag nog ons assortiment om uw ideale liniaal te vinden. Combineer stijl en functionaliteit perfect voor uw volgende marketingcampagne met de grote reeks afdrukbare linialen van Pens.com. Of u nu op schoolbezoek gaat of gewoon naar een beurs, bedrukte linialen zijn een geweldige manier om uw naam uit te dragen voor een betaalbare prijs. Bekijk vandaag nog ons assortiment om uw ideale liniaal te vinden. Combineer stijl en functionaliteit perfect voor uw volgende marketingcampagne met de grote reeks afdrukbare linialen van Pens.com. Of u nu op schoolbezoek gaat of gewoon naar een beurs, bedrukte linialen zijn een geweldige manier om uw naam uit te dragen voor een betaalbare prijs. Bekijk vandaag nog ons assortiment om uw ideale liniaal te vinden. zie minder

  Filteren op

  Bedruckte linialen

  Verbeter uw marketingcampagnes met gepersonaliseerde linialen van Pens.com. Linialen bieden veel ruimte om uw merkinformatie toe te voegen en behoren daardoor tot de beste promotionele producten op de markt. En met de hoogwaardige bedrukking en budgetvriendelijke prijzen van Pens.com zijn er geen grenzen voor de promotionele kracht van deze bedrukte linialen.

  Wilt u uw merknaam tijdens een schoolbezoek achterlaten? Of wilt u gewoon een persoonlijk tintje geven aan uw kantoor? Gepersonaliseerde linialen zijn een geweldige keuze voor allerlei soorten bedrijven en organisaties. Meten, tekenen of gewoon onderstrepen. Met zoveel toepassingen worden linialen elke dag gebruikt op scholen en in bedrijven. De volgende keer dat iemand een rechte lijn moet trekken, moet u ervoor zorgen dat ze uw merk dankbaar zijn.

  Gepersonaliseerde linialen

  Bij Pens.com hebben we een grote collectieve gepersonaliseerde schrijf- en kantoorbenodigdheden om de medewerkers van uw team volledig uit te rusten met alles wat ze dagelijks nodig hebben. En voor linialen geldt hetzelfde. Ze zijn perfect voor het weggeven aan kinderen, studenten of grafisch ontwerpers. Linialen met merkopdruk zijn een leuke, praktische manier uw bedrijfsnaam op de kaart zetten. En met de ‘Bestel nu, betaal later’-optie kan het u bijna niet gemakkelijker worden gemaakt om promotionele producten in te slaan.

  Soms zijn de eenvoudigste producten de beste. Hetzelfde geldt voor onze plastic liniaal met papieren inlay. Met 30 centimeter aan merkruimte is er voldoende plek om uw persoonlijke bedrijfsinformatie toe te voegen. Duurzaam en met een lange levensduur zijn deze linialen de ideale geschenken bij bedrijfsevenementen, schoolbezoeken en het uitdelen in nieuwe studentenpakketten.

  Leuk en praktisch

  Een van de gemakkelijkste manieren om ervoor te zorgen dat uw promotionele producten werken, is om uw klanten iets te geven om over te kunnen praten. Onze opvouwbare liniaal van 0,5 m doet precies dat. Met 50 cm aan de ene kant en ruim 50 cm aan de andere kant is deze kleine maar krachtige liniaal de ideale aanwinst voor elke handtas en bureaulade. Of voeg deze handige liniaal toe aan de sleutels van de gedeelde metalen sleutelring voor gebruik onderweg.

  Evenzo is de opvouwbare liniaal van 2 m net zo klein en compact, maar deze heeft meer meetvermogen. Met 200 cm aan de ene kant en ruim 200 cm aan de andere kant, is deze ideaal voor klussers en grootschalige projecten.

  Voor makelaars en bouwbedrijven is de Loki-huis-liniaal met vorm het perfecte promotieproduct. Deze stevige plastic liniaal is uniek en praktisch door de leuke huisvormige toevoeging. Of toon de romantische kant van uw bedrijf met de vergelijkbare Loki-hartvormige liniaal.

  Bent u op weg naar een lokale school of universiteitsbeurs? Zorg ervoor dat u promotieartikelen op voorraad hebt om uw merk zichtbaar te maken. Onze houten liniaalpen is een populaire keuze en biedt gebruikers een 2-in-1-geschenk dat zowel origineel als handig is. De liniaalpen van 12 cm biedt voldoende ruimte om persoonlijke informatie toe te voegen, waardoor het een geweldige keuze is voor merken. Of kies voor een klassieke favoriet met de aluminium driehoek-liniaal. Dit duurzame gereedschap wordt geleverd met 5 verschillende schalen, waardoor het de perfecte keuze is voor architecten, interieurontwerpers en mensen die aan gedetailleerde plannen werken.

  Vergroot uw naamsbekendheid en geef klanten een praktisch relatiegeschenk met hoogwaardige, duurzame bedrukte linialen van Pens.com. Kies uit onze reeks maten, stijlen en ontwerpen om de liniaal te vinden die past bij uw merkimago.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We belovengegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.