Badgehouders met uw logo Bedrukken

Het assortiment kantoorbenodigdheden van National Pen omvat hoogwaardige promotiebadgehouders voor ID-passen en -kaarten. Je merk zal de hele dag te zien zijn als medewerkers, studenten of bezoekers hun badges tonen. Kies uit een reeks stijlen en pas deze aan met uw bedrijfslogo om uw naamkaartjes echt op te laten vallen. Het assortiment kantoorbenodigdheden van National Pen omvat hoogwaardige promotiebadgehouders voor ID-passen en -kaarten. Je merk zal de hele dag te zien zijn als medewerkers, studenten of bezoekers hun badges tonen. Kies uit een reeks stijlen en pas deze aan met uw bedrijfslogo om uw naamkaartjes echt op te laten vallen. Het assortiment kantoorbenodigdheden van National Pen omvat hoogwaardige promotiebadgehouders voor ID-passen en -kaarten. Je merk zal de hele dag te zien zijn als medewerkers, studenten of bezoekers hun badges tonen. Kies uit een reeks stijlen en pas deze aan met uw bedrijfslogo om uw naamkaartjes echt op te laten vallen.zie minder

Promotionele badgehouders

Promotionele badges bedrukken is essentieel voor kantoorbenodigdheden voor elk type bedrijf. Ongeacht hoeveel medewerkers u heeft, ze kunnen hun ID-pasjes veilig bij zich houden met onse branded ID-houders en aangepaste lanyards.

Met een scala aan stijlen, formaten en functies is de keuze aan u bij National Pen. Handige rollerclips met tekst en badgehouders helpen u uw ID veilig te houden, of u nu onderweg bent of gewoon het kantoor in- en uitgaat. Het mooiste is dat u uw bedrijfsnaam en logo kunt toevoegen om uw merk te laten zien wanneer ze worden gebruikt. Dus kies voor badges met logo.

Betaalbare branded badgehouder

Onze badgehouders zijn de ideale manier om ID-kaarten en –passen veilig en bij de hand te houden. Heeft u een kaarthouder nodig die gemakkelijk kan scannen? Waarom probeert u onze transparente ID-badgehouder niet? Combineer deze met een lanyard met print of een effen lanyard met metalen haak voor een draagbare oplossing. Ideaal voor drukke studenten of kantoormedewerkers.

Voeg eenvoudig uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo toe om de zichtbaarheid van het merk te verhogen. Onze lage prijzen zorgen ervoor dat dit een betaalbare manier is om uw bedrijf te promoten. Als experts in de branche begrijpen we hoe we onze klanten kunnen laten opvallen. Dat is precies wat u krijgt met ons assortiment aan unieke, memorabele opdrukstijlen.

Aangepaste badgehouders voor uw volgende evenement

Bereid u zich voor op u volgende grote beurs, netwerkevenement of jaarlijkse conferentie? Leg een voorraad aan met ons grote assortiment aan gepersonaliseerde lanyard-kaarthouders en laat naambadges bedrukken. De perfecte manier om voor een uniform, professioneel beeld te zorgen. Kies onze praktische ID-badgehouder voor lange conferenties of tentoonstellingen. Het perfecte alles-in-één product met een doorzichtige PVC houder met rits, een los te maken nekband en een handige penlus.

Gepersonaliseerde intrekbare badgehouders bedrukken is een leuke en nieuwe manier om ID-badges te bewaren. Ze kunnen eenvoudig worden bevestigd aan riemlussen, sleutelhangers of rugzakken. Kies uit een reeks kleuren en stijlen, met het aanbod van aangepaste badgespoelen op onze sleutelhanger met rollerclip of onze Lech-rollerclip.

Zorg voor organisatie en geef uw klanten, medewerkers of studenten een handige oplossing voor het opslaan van hun ID-badges, met praktische gepersonaliseerde lanyards en kaarthouders. Of het nu een handig transparant ontwerp is of een ontwerp dat volledig voorzien is van kleur kan National Pen helpen bij het vinden van de perfecte aangepaste badgehouder voor uw bedrijf.