Badgehouder

Het assortiment kantoorbenodigdheden van National Pen omvat hoogwaardige promotiebadgehouders voor ID-passen en kaarten. Je merk zal de hele dag te zien zijn als medewerkers, studenten of bezoekers hun badges tonen. Kies uit een reeks stijlen en pas deze aan met uw bedrijfslogo om uw naamkaartjes echt op te laten vallen.

Gepersonaliseerde ID-houders

k

Gepersonaliseerde badges zijn een essentiële kantoorvoorraad voor elk type bedrijf. Ongeacht hoeveel werknemer u heeft, ze kunnen hun ID-pasjes veilig bewaren bij onze merk-ID houders en aangepaste keycords.

Met een scala aan stijlen, grootte en functies, is de keuze aan u bij National Pen. Handige rolclips en badgehouders helpen u uw ID veilig te houden, of u nu onderweg bent of gewoon het kantoor binnenkomt en verlaat. Het beste van alles is dat u uw bedrijfsnaam en logo kunt toevoegen om uw merk te laten zien wanneer ze in gebruik zjin.

Betaalbare badgehouder met personalisatie

Onze badgehouders zijn de perfecte manier om ID-kaarten en –passen veilig en bij de hand te houden. Een kaarthouder nodig die gemakkelijk kan scannen? Waarom probeertr u onze transparante ID-badgehouder niet? Combineer met een lintbedrukt koord of een eenvoudig koord met metalen haak voor een draagbare oplossing. Ideaal voor drukke studenten of kantoormedewerkers.

Voeg eenvoudig uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo toe om de zichtbaarheid van het merk te vergroten. Onze lage, in de fabriek directe prijzen maken het een betaalbare manier om uw bedrijf te promoten. Als experts in de branche begrijpen we hoe we onze klanten kunnen onderscheiden van de rest. Dat is precies wat u krijgt met ons assortiment unieke, memorabele opdrukstijlen.

Gepersonaliseerde badgehouders voor uw volgende evenement

Bereid u zich voor op u volgende grote beurs, netwerkevenement of jaarlijkse conferentie? Sla een voorraad aan van ons brede assortiment gepersonaliseerde lanyard-kaarthouders. De perfecte manier om een uniform, professioneel beeld weer te geven. Kies onze praktische Identify Badge Holder voor lange conferenties of tentoonstellingen. Het perfecte alles-in-één product met een doorzichtige PVC, zak met rits, een veiligheids riem om de ne ken een handige penlus. Gepersonaliseerde intrekbare badgehouders zijn een leuke en nieuwe manier om ID-badges op te slaan. Ze kunnen eenvoudig worden bevestigd aan riemlussen, sleutelhangers of rugzakken. Kies uit een reeks kleuren en stijlen, met de keuze van aangepaste badge-haspels op onze sleutelhanger met rollerclip of onze Lech-rollerclip.

Organiseer u en geef uw klante, medewerkers of studenten een handige oplossing voor het opslaan van hun ID-badges, met praktische gepersonaliseerde lanyards en kaarthouders. Of het nu een handig transparent ontwerp is of een volledige blokkleur, National Pen kan helpen bij het vinden van de perfecte aangepaste badgehouder voor uw bedrijf.