user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Rekenmachines/Calculators met uw logo Bedrukken

  Ga aan de slag met ons assortiment gepersonaliseerde rekenmachines. Met kwaliteitslasergraveren en -printen kunt u de rekenmachines eenvoudig aanpassen aan uw vereisten en merk. Kies uit een reeks stijlen, kleuren en ontwerpen voor het perfecte promotie-item als onderdeel van een combinatie van briefpapier en cadeauartikelen. Ga aan de slag met ons assortiment gepersonaliseerde rekenmachines. Met kwaliteitslasergraveren en -printen kunt u de rekenmachines eenvoudig aanpassen aan uw vereisten en merk. Kies uit een reeks stijlen, kleuren en ontwerpen voor het perfecte promotie-item als onderdeel van een combinatie van briefpapier en cadeauartikelen. Ga aan de slag met ons assortiment gepersonaliseerde rekenmachines. Met kwaliteitslasergraveren en -printen kunt u de rekenmachines eenvoudig aanpassen aan uw vereisten en merk. Kies uit een reeks stijlen, kleuren en ontwerpen voor het perfecte promotie-item als onderdeel van een combinatie van briefpapier en cadeauartikelen.zie minder

  Filteren op

  8 producten
  8 producten
  1
  9,78 €-14,19
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  2,67 €-4,73
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  5,73 €-8,52
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  2
  10,94 €-28,83
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 10 werkdagen verzonden*
  3
  9,54 €-26,54
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 10 werkdagen verzonden*
  1
  11,09 €-16,48
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  4,40 €-6,85
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  6,78 €-10,12
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  Toont 1 - 8 van de 8 producten

  Hoe kunt u uw bedrijf promoten met gepersonaliseerde rekenmachines?

  Een gegraveerde rekenmachine is een fantastisch geschenk voor uw medewerkers en zakelijke relaties. In combinatie met onze gepersonaliseerde kantoorartikelen kunt u het perfecte promotie-artikel creëren. Rekenmachines van hoge kwaliteit zijn ideaal voor studenten en professionals die met cijfers werken. In kantoren, winkels of klaslokalen.

  Kies uit een scala aan leuke stijlen en klassieke ontwerpen bij Pens.com. Voeg voor een persoonlijk tintje uw bedrijfsnaam, logo en eventuele bedrijfsgegevens toe. Met betaalbare prijzen kunt u de voorraad bijvullen zonder uw budget te overschrijden.

  Hoe bouwt u naamsbekendheid op met bedrukte rekenmachines?

  Van strak zwart tot felrood of felgroen hebben we een reeks rekenmachinekleuren die passen bij de marketingcampagne van uw bedrijf. Zorg ervoor dat u een rekenmachine met opdruk kiest die naadloos aansluit op uw branding. Met gepersonaliseerde kantoorartikelen zoals notitieboeken, pennen en linialen kunt u elk kantoor gemakkelijk uitrusten met gerichte hulpmiddelen.

  Als u optimale organisatie wilt kiest u voor het Smarti Calculator-notitieboek. Dit product heeft een 8-cijferige rekenmachine, een penlus en 20 vellen wit gelinieerd papier. Perfect voor drukke medewerkers die constant onderweg zijn. Voor een strak, bureauvriendelijk ontwerp kiest u onze populaire Academy-rekenmachine met een groot kantelbaar LCD-scherm en zachte rubberen toetsen.

  Waarom handcalculators een must-have zijn voor uw bedrijf?

  Branded rekenmachines zijn een fantastisch, handig geschenk dat steeds opnieuw zal worden gebruikt. Ze zullen ook goed van pas komen op het bureau van relaties. Waarom kiest u voor een leuk, eigenzinnig en opvallend ontwerp niet voor de Splitz Flexible-rekenmachine? Of de bamboe rekenmachine op zonne-energie voor uw milieubewuste relaties. Als u de voorkeur geeft aan een klassiek draagbaar ontwerp, kies dan onze Summa-zakrekenmachine.

  Deel een reeks promotie-producten uit om de aandacht te trekken van nieuwe potentiële klanten op beurzen of netwerkevenementen. Het is niet alleen een doordachte manier om meer zaken te doen. Het betekent ook dat uw bedrijfsnaam en branding telkens worden gezien als het geschenk wordt gebruikt.

  Gepersonaliseerde rekenmachines zijn praktische promotieproducten die uw bedrijf een boost geven. Kies uit een reeks strakke stijlen en grappige ontwerpen voor het perfecte relatiegeschenk dat uw klanten en medewerkers zullen waarderen.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.