Rekenmachines

Ga aan de slag met ons assortiment gepersonaliseerde rekenmachines. Met kwaliteitslasergraveren en -printen kunt u de rekenmachines eenvoudig aanpassen aan uw vereisten en merk. Kies uit een reeks stijlen, kleuren en ontwerpen voor het perfecte promotie-item als onderdeel van een combinatie van briefpapier en cadeauartikelen.

Gepersonaliseerde Rekenmachines

Een gegraveerde rekenmachine is een fantastisch cadeau voor uw werknemers en zakelijke klanten. In combinatie met onze geperonaliseerde briefpapier, kunt u de perfecte promotionele weggevertje creëren. Rekenmachines van hoge kwaliteit zijn ideaal voor studenten en professionals die met cijfers werken. In kantoren, winkels of klaslokalen.

Kies uit een scala aan leuke stijlen en klassieke ontwerpen bij National Pen. Voeg voor een persoonlijk tintje uw bedrijfsnaam, logo en eventuele bedrijfsgegevens toe. Met betaalbare fabriek-directe prijzen kunt u de voorraadkast bijvullen zonder de bank te breken.

Merkbekendheid opbouwen

Van strak zwart tot felrood of vetgroen, we hebben een reeks rekenmachinekleuren die past bij de marketingcampagne van uw bedrijf. Welke stijl en kleur u ook kiest, zorg ervoor dat u een afgedrukte rekenmachine kiest die naadloos aansluit op uw personalisatie. Met gepersonaliseerde briefpapier zoals notieboekjes, pennen en linialen kunt u elk kantoor gemakkelijk uitrusten met gecoördineerde benodigdheden.

Kies voor een organisatorische hack, de Smarti Calculator Notitieboekje. Dit product heeft een 8-cijferige rekenmachine, een penlus en 20 vellen wit gelinieerd papier. Perfect voor drukke werknemers, die constant onderweg zijn. Voor een strak, bureauvriendelijk ontwerp kiest u onze populaire Academy Calculator met een groot kantelbaar LCD-scherm en zachte rubberen toetsen.

Promotionele cadeaus

Merkcalculators zijn een fantastisch, handig geschenk dat steeds opnieuw zal worden gebruikt. Ze zullen ook trots zijn op het bureau van elke klant. Waarom kiest u niet voor de Splitz Flexible Calculator voor een leuk, eigenzinnig ontwerp dat zich onderscheidt van de rest? Of, voor uw milieubewuste klanten, geef ze de bamboe Eugene Calculator - die een zonne-energiebron had. Als u de voorkeur geeft aan een meer klassiek draagbaar ontwerp, kies dan onze Summa Pocket Calculator.

Deel een reeks promotionele producten uit om de aandacht te trekken van nieuwe potentiële klanten op beurzen of netwerkevenementen. Het is niet alleen een doordachte manier om meer zaken te doen. Het betekent ook dat uw bedrijfsnaam en merknaam worden gezien telkens wanneer ze het geschenk gebruiken.

Gepersonaliseerde rekenmachines zijn praktische promotieproducten die meetellen in uw bedrijf. Kies uit een reeks slanke stijlen en grappige ontwerpen voor het perfecte relatiegeschenk dat uw klanten en werknemers zullen waarderen.