user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Etuis bedrukken

  Laat etuis bedrukken om klanten op je werk, op school en thuis met je merk in aanraking te laten komen. Telkens als de ontvanger een pen of potlood pakt, is jouw naam in zicht op een stijlvol en praktisch pennendoosje. Je kunt ook kiezen voor een pennendoossetje met een liniaal, pen, potlood en gum. Je kunt kiezen voor een etui met logo gemaakt van onder andere trendy materialen zoals katoen, plastic en vilt. Voeg jouw logo toe aan je favoriet! Laat etuis bedrukken om klanten op je werk, op school en thuis met je merk in aanraking te laten komen. Telkens als de ontvanger een pen of potlood pakt, is jouw naam in zicht op een stijlvol en praktisch pennendoosje. Je kunt ook kiezen voor een pennendoossetje met een liniaal, pen, potlood en gum. Je kunt kiezen voor een etui met logo gemaakt van onder andere trendy materialen zoals katoen, plastic en vilt. Voeg jouw logo toe aan je favoriet! Laat etuis bedrukken om klanten op je werk, op school en thuis met je merk in aanraking te laten komen. Telkens als de ontvanger een pen of potlood pakt, is jouw naam in zicht op een stijlvol en praktisch pennendoosje. Je kunt ook kiezen voor een pennendoossetje met een liniaal, pen, potlood en gum. Je kunt kiezen voor een etui met logo gemaakt van onder andere trendy materialen zoals katoen, plastic en vilt. Voeg jouw logo toe aan je favoriet! zie minder

  8 producten
  8 producten
  1
  3,23 €-5,44
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  4,77 €-14,27
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 9 werkdagen verzonden*
  1
  9,72 €-23,17
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 9 werkdagen verzonden*
  1
  2,12 €-4,10
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  1,77 €-3,67
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  2,75 €-5,40
  Bestel al vanaf 50 stuks
  Wordt binnen 5 werkdagen verzonden*
  2
  2,60 €-4,77
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  1,88 €-3,31
  Bestel al vanaf 50 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  Toont 1 - 8 van de 8 producten

  Hoe kan ik mijn bedrijf promoten met behulp van een etui met logo?

  De beste promotieartikelen zorgen voor maximale zichtbaarheid voor jouw bedrijf. Daarom is etuis bedrukken een populaire manier om reclame te maken. Pennendoosjes met logo zorgen dat je klant jouw logo de hele dag onder ogen krijgt. Tijdens het werk, bij het huiswerk maken of tijdens een ontspannen avondje tekenen, je merk is altijd in hun hoofd en op hun bureau. Bedrukte etuis zijn een goede manier om relatiegeschenken te gebruiken en meer aandacht te genereren voor jouw bedrijf.

  Met welke opties kan ik etuis laten bedrukken?

  Afhankelijk van welke bedrukte etuis je kiest, heb je veel mooie opties voor de opdruk. Zeefdruk, hitteoverdracht en tampondruk zijn populaire drukopties voor pennendoosjes met logo. De drukmethode wordt gekozen op basis van het materiaal en de vorm van de bedrukte etuis, zodat jouw logo zo levendig en zichtbaar mogelijk is.

  Hoe kan ik op jullie website etuis laten bedrukken?

  Bij ons bestellen is heel eenvoudig. Voor al onze pennendoosjes met logo zie je de prijs per stuk en het minimale bestelaantal in één oogopslag. Kies de gewenste stijl en klik op "Artikel personaliseren" om het helemaal aan te passen zoals jij wilt. Je kunt de kleur aanpassen in die van je merk en je logo, afbeelding of tekst toevoegen in een kleur naar keuze. Je kunt zelfs een voorbeeld bekijken hoe je logo eruit gaat zien nadat het op je etui met logo is gedrukt.

  Wanneer is het pennendoosje uitgevonden?

  Pennendoosjes worden al meer dan 200 jaar gebruikt. In 1946 ontwikkelde en patenteerde Verona Pearl Amoth een uniek pennendoosje met aparte compartimenten voor elk schrijfgereedschap, zodat pennen en potloodpunten beschermd waren en vlekken op de kleding werden voorkomen. Amoth vond ook vervangbare gummen voor potloden uit. Pennendoosjes zijn nu nog net zo populair als vroeger. Het zijn geweldige reclameweggevertjes voor klanten en werknemers.

  Hoe gebruiken mensen hun etui met logo?

  Onze bedrukte etuis houden pennen en andere schrijfwaar geordend zodat je klanten eenvoudig een gum, liniaal of pen kunnen pakken als ze die nodig hebben. De meeste etuis die we bedrukken, hebben een rits, zodat de inhoud goed blijft zitten onderweg van huis naar school of werk. Ontvangers kunnen hun etuis gebruiken voor schrijfwaar, maar ze zijn ook heel geschikt voor toiletspullen, sieraden of kleingeld.

  Wat kan ik bij mijn pennendoosjes met logo doen?

  Maak een complete geschenkset met bijpassende potloden met logo en reclame schrijfwaar. Laat etuis bedrukken en geef ze cadeau samen met andere schrijfwaar: een fantastisch welkomstcadeau voor nieuwe werknemers, klanten en evenementbezoekers.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.