Klokken

Laat uw bedrijfslogo met de tijd meegaan en kies uit onze assortiment gepersonaliseerde klokken. Deze essentiële producten worden elke dag en overal gebruikt. Kies uit ons assortiment stijlen en maten om uw bedrijf draaiende te houden. Door uw persoonlijke opdruk toe te voegen, kunt u ervoor zorgen dat klanten aan uw bedrijf denken telkens wanneer ze de tijd controleren.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 2 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Gepersonaliseerde Klokken

Maak indruk met hoogwaardige promotionele klokken van National Pen. Ideaal voor kantoren of als huisgeschenken voor uw klanten en medewerkers. Lever ze aan het kantoor van klanten, deel ze uit op beurzen en val op tijdens bedrijfsevenementen.

Voeg uw bedrijfsinformatie toe of personaliseer met een professionele foto. Kies uit onze reeks klokken, met verschillende vormen, stijlen en maten om aan uw eisen te voldoen. Doe eens brutaal met een fotomuurklok of kies voor een handig bureauapparaat. Ze zijn een zeer nuttig cadeau en een onmisbaar accessoire voor elke vestiging. Door uw opdruk toe te voegen, kunt u een praktisch geschenk aanbieden da took helpt om de zichtbaarheid van uw merk te verbeteren.

Betaalbare gepersonaliseerde geschenken

Het perfecte, gepersonaliseerde geschenk vinden kan lastig zijn. Bij National Pen maken we het eenvoudig met ons brede assortiment betaalbare, aanpasbare producten. Wat uw vereisten ook zijn, er is iets voor elke stijl. Of u nu bedrijfsweggevertje creëert of het kantoor trakteert op nieuwe benodigdheden, wij bieden de beste deals voor alles wat u nodig heeft.

Klokken zijn niet anders, met een fantastisch bereik om uit te kiezen. Kies voor onze Brite Wall Clock voor een leuke benadering van relatiegeschenken. Deze gepersonaliseerde fotomuurklok is verkrijgbaar met zwarte of witte wijzers en wordt gepresenteerd in een geschenkdoos. Of bekijk onze ronde vorm wandklok voor een klassiek ontwerp dat nooit uit de mode raakt. Perfect voor kantoren, klaslokalen en wachtkamers.

Hoogwaardige promotieproducten

Uw nieuwe kantoor uitrusten? Zoek niet verder dan National Pen. Onze Livorno bureauklok is de ideale bureaumanager voor al uw werknemers en klanten. Met wekkerfunctie, kalender en thermometer is dit handige apparat perfect om elke promotiecampagne te stimuleren.

Voeg eenvoudig uw bedrijfsnaam en logo toe voor de ultieme advertentietool. Klanten worden telkens aan uw bedrijf herinnerd wanneer ze de tijd controleren. Om een grote indruk te maken, waarom koppelt u een gegraveerde klok niet met een andere hoogwaardige promotionele kantoorbenodigdheden zoals portefeuilles, rekenmachines of mokken met een bedrukking. Wat uw bedrijf ook is, ons gespecialiseerde klantenservice-team kan u helpen. We hebben de ervaring en expertise om uw advertentiecampagne te laten opvallen.

Geef uw klanten en medewerkers het geschenk van tijd, met onze promotionele klokken. Of u nu gewaagd bent met een gepersonaliseerde fotoklok of kiest voor een praktisch bureau, er is een stijl en kleur die bij elk bedrijf past.