user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Klokken Bedrukken

  Laat uw bedrijfslogo tikken met ons assortiment gepersonaliseerde klokken. Deze essentiële producten worden elke dag en overal gebruikt. Kies uit ons assortiment stijlen en maten om uw bedrijf draaiende te houden. Door uw persoonlijke opdruk toe te voegen, kunt u ervoor zorgen dat klanten aan uw bedrijf denken telkens wanneer ze kijken hoe laat het is. Laat uw bedrijfslogo tikken met ons assortiment gepersonaliseerde klokken. Deze essentiële producten worden elke dag en overal gebruikt. Kies uit ons assortiment stijlen en maten om uw bedrijf draaiende te houden. Door uw persoonlijke opdruk toe te voegen, kunt u ervoor zorgen dat klanten aan uw bedrijf denken telkens wanneer ze kijken hoe laat het is. Laat uw bedrijfslogo tikken met ons assortiment gepersonaliseerde klokken. Deze essentiële producten worden elke dag en overal gebruikt. Kies uit ons assortiment stijlen en maten om uw bedrijf draaiende te houden. Door uw persoonlijke opdruk toe te voegen, kunt u ervoor zorgen dat klanten aan uw bedrijf denken telkens wanneer ze kijken hoe laat het is. zie minder

  Filteren op

  8 producten
  8 producten
  1
  7,82 €-11,19
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  6,83 €-10,19
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  27,32 €-38,21
  Bestel al vanaf 2 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  3,70 €-14,42
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 10 werkdagen verzonden*
  1
  11,49 €-16,31
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 4 werkdagen verzonden*
  1
  13,08 €-18,75
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  8,82 €-12,48
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  9,69 €-14,17
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  Toont 1 - 8 van de 8 producten

  Gepersonaliseerde klokken

  Maak indruk met hoogwaardige promotionele klokken van Pens.com. Ideaal voor kantoren of als geschenk voor thuis voor uw klanten en medewerkers. Lever ze aan het kantoor van relaties, deel ze uit op beurzen en val op tijdens bedrijfsevenementen. Voeg uw bedrijfsinformatie toe of personaliseer met een professionele foto.

  Kies uit onze reeks klokken met verschillende vormen, stijlen en formaten om aan uw eisen te voldoen. Doe eens gek met een fotowandklok of kies voor een handig bureauapparaat. Ze zijn een zeer nuttig cadeau en een onmisbaar accessoire voor elk kantoor. Door uw opdruk toe te voegen, kunt u een praktisch geschenk aanbieden dat ook helpt om de zichtbaarheid van uw merk te verhogen.

  Betaalbare gepersonaliseerde geschenken

  Het perfecte, gepersonaliseerde geschenk vinden kan lastig zijn. Bij Pens.com maken we dit eenvoudig met ons brede assortiment betaalbare, aanpasbare producten. Wat uw vereisten ook zijn, er is iets voor elke stijl. Of u nu bedrijfsgeschenk creëert of het kantoor trakteert op nieuwe benodigdheden: wij bieden de beste deals voor alles wat u nodig heeft.

  Klokken bedrukken is niet anders, met een fantastisch aanbod om uit te kiezen. Kies voor onze Brite-wandklok voor een leuke benadering van relatiegeschenken. Deze gepersonaliseerde fotowandklok is verkrijgbaar met zwarte of witte wijzers en wordt gepresenteerd in een geschenkdoos. Of bekijk onze ronde wandklok voor een klassiek en tijdloos ontwerp. Perfect voor kantoren, klaslokalen en wachtkamers. Dus laat uw wandklokken bedrukken en ga voor klokken met tekst.

  Hoogwaardige promotieproducten

  Uw nieuwe kantoor uitrusten? Bij Pens.com bent u aan het juiste adres. Onze Livorno-bureauklok is de ideale bureau-accessoire voor al uw medewerkers en klanten. Met wekkerfunctie, kalender en thermometer is dit handige apparaat perfect om elke promotiecampagne een boost te geven.

  Voeg eenvoudig uw bedrijfsnaam en logo toe voor de ultieme reclametool. Klanten worden telkens aan uw bedrijf herinnerd wanneer ze naar de tijd kijken. Om een grote indruk te maken kunt u een gegraveerde klok koppelen aan hoogwaardige promotionele kantoorbenodigdheden zoals portfolio's, rekenmachines of branded mokken. Wat uw bedrijf ook is, ons gespecialiseerde klantenservice-team kan u helpen. We hebben de ervaring en expertise om uw reclamecampagne te laten opvallen. Klokken met logo zijn de keuze voor u.

  Geef uw klanten en medewerkers een tijdloos geschenk met onze promotionele klokken. Of u nu kiest voor een gepersonaliseerde fotoklok of een praktische bureau-accessoire: er is een stijl en kleur die bij elk bedrijf past.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.