Meerkleurige Inkt Pennen met uw logo Bedrukken

Combineer uw promotiestrategie met funky, moderne en opvallende multi-inktpennen van National Pen. Onze hoogwaardige, duurzame pennen zijn de perfecte manier om op te vallen tussen de rest. Blader door onze selectie ontwerpen, stijlen en inktkeuzes, voeg uw bedrijfsgegevens toe zodat klanten blijven terugkomen voor meer. Combineer uw promotiestrategie met funky, moderne en opvallende multi-inktpennen van National Pen. Onze hoogwaardige, duurzame pennen zijn de perfecte manier om op te vallen tussen de rest. Blader door onze selectie ontwerpen, stijlen en inktkeuzes, voeg uw bedrijfsgegevens toe zodat klanten blijven terugkomen voor meer. Combineer uw promotiestrategie met funky, moderne en opvallende multi-inktpennen van National Pen. Onze hoogwaardige, duurzame pennen zijn de perfecte manier om op te vallen tussen de rest. Blader door onze selectie ontwerpen, stijlen en inktkeuzes, voeg uw bedrijfsgegevens toe zodat klanten blijven terugkomen voor meer.zie minder

Promotionele multi-inktpennen

Op zoek naar een kleurrijke manier om uw merk naar buiten te brengen? Probeer aanpasbare multi-inktpennen, compleet met uw logo en belangrijke merkinformatie. Ze zijn modern, uniek en leuk - en tegen geweldige prijzen verkrijgbaar bij National Pen.

Laat met iets extra's mensen terugkomen voor meer met op je volgende evenement of beurs. Een promotiepen is een populair, effectief en betaalbaar relatiegeschenk om uw naam naar buiten te brengen en nieuwe klanten aan te trekken. Maar als u de lat hoger wilt leggen, hoe kunt u dan een stap verder gaan? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw merk zich van de rest onderscheidt?

Het antwoord is simpel. Gepersonaliseerde multi-inktpennen.

Met gepersonaliseerde multi-inktpennen kunnen gebruikers eenvoudig schakelen tussen kleuren, zonder van pen te hoeven wisselen. Door iets anders aan te bieden dan uw concurrenten, vergroot u de kans dat potentiële klanten uw merkpen vasthouden en uw naam zullen onthouden.

Bekijk ons assortiment promotionele multi-inktpennen

Bij National Pen hebben we een aantal stijlen, ontwerpen en kleuren om uit te kiezen. De Salma multi-inkt styluspen is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende tinten. Met een eigentijdse draai aan de klassieke multi-inkt, wordt de inktkleur geselecteerd door aan de bovenkant van het omhulsel te draaien, in tegenstelling tot het traditionele ontwerp met vier knoppen, zoals de Paxi 4-kleuren balpen. Het open karakter van het omhulsel biedt voldoende ruimte voor uw merknaam en contactgegevens - en de extra stylus voegt nog een functie toe aan de pen.

U hoeft geen kwaliteit op te offeren voor lage kosten. Bij National Pen bieden we hoogwaardige pennen, inkt en ontwerpen tegen betaalbare, voordelige prijzen. De Casablanca 4-in-1 balpen heeft een hoogwaardige schrijfcomfort, uitstraling en functionaliteit. Zwarte en rode inkt, mechanisch potlood en oranje markeerstift zijn allemaal beschikbaar met één klik op de knop, met een vormgegeven handgreep voor een slanke en professionele uitstraling.

Van gedurfd blauw en felrood tot gedempte grijstinten en stijlvol zilver, wij hebben een scala aan tinten, stijlen en ontwerpen om uit te kiezen - met zowel multifunctionele klik- en draaiopties. Vind de perfecte multi-inktpen die bij uw merk past met National Pen.