Meer Kleuren Inkt Pennen

Combineer uw promotiestrategie met funky, moderne en opvallende multi-inktpennen van National Pen. Onze hoogwaardige, duurzame pennen zijn de perfecte manier om op te vallen tussen de rest. Blader door onze selectie ontwerpen, stijlen en inktkeuzes, voeg uw bedrijfsgegevens toe zodat klanten blijven terugkomen voor meer.

Gepersonaliseerde Multi-Ink Pennen

Op zoek naar een kleurrijke manier om uw merk naar buiten te brengen? Probeer aanpasbare multifunctionele pennen, compleet met uw logo en belangrijke merkinformatie. Ze zijn modern, uniek en leuk - en beschikbaar tegen geweldige prijzen bij National Pen.

Laat mensen terugkomen voor meer met een beetje extra op je volgende evenement of beurs. Een promotiepen is een populaire, effectieve en betaalbare relatiegeschenk om uw naam te verspreiden en nieuwe klanten aan te trekken. Maar als je de lat hoger wilt leggen, hoe kun je dan een stap verder gaan? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw merk zich onderscheidt van de massa?

Het antwoord is simpel. Gepersonaliseerde multi-inkt pennen.

Met gepersonaliseerde multi-ink pennen kunnen gebruikers eenvoudig schakelen tussen kleuren, zonder van pen te hoeven wisselen. Door iets anders aan te bieden dan uw concurrenten, kunt u de kans vergroten dat potentiële klanten uw merkpen vasthouden en uw naam zullen onthouden.

Bekijk ons assortiment van promotionele multi-inkt pennen

Bij National Pen hebben we een aantal stijlen, ontwerpen en kleuren om uit te kiezen. De Salma Multi Ink Stylus Pen is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende tinten. Met een eigentijdse draai aan de klassieke multi-inkt, wordt de inktkleur geselecteerd door aan de bovenkant van de loop te draaien, in tegenstelling tot het traditionele ontwerp met vier knoppen, zoals de Paxi 4-kleuren balpen. Het open karakter van het vat laat voldoende ruimte om uw merknaam en contactgegevens toe te voegen - en de extra stylus voegt nog een andere functie toe aan de pen.

U hoeft geen kwaliteit op te offeren voor lage kosten. Bij National Pen bieden we hoogwaardige pennen, inkt en ontwerpen tegen betaalbare, kosteneffectieve prijzen. De Casablanca 4-in-1 balpen heeft een hoogwaardige schrijfcomfort, uitstraling en functie. Zwarte en rode inkt, mechanisch potlood en oranje markeerstift zijn allemaal beschikbaar met één klik op de knop, met een handgreep met een patroon voor een slanke en professionele uitstraling.

Van gedurfde blauw en felrood tot gedempte grijstinten en slanke zilverkleur, we hebben een scala aan tinten, stijlen en ontwerpen om uit te kiezen - met zowel multifunctionele klik- en draaiopties. Vind de perfecte multi-inktpen die bij uw merk past met National Pen.