Keramische Mokken

National Pen biedt een verscheidenheid aan merkmokken met slijtvaste, duurzame keramische ontwerpen. Mokken kunnen moeiteloos worden aangepast aan het imago van uw bedrijf, inclusief logo's, slogans en contactgegevens. Maak indruk op koffie-liefhebbende klanten of kenners van warme dranken op kantoor met gedurfde, heldere en kleurrijke ontwerpen.

Gepersonaliseerde Keramische Mok

Gepersonaliseerde keramische mokken zijn het ideale geschenk voor zowel koffie- als theeliefhebbers. Een leuke, betaalbare en klassieke manier om een blijvende indruk te maken. Geef ze aan klanten op beurzen of verwen uw werknemers op kantoor.

Met een breed scala aan stijlen, maten en kleuren om uit te kiezen, zijn de op maat gemaakte keramische mokken van National Pen een effectieve manier om uw merk te promoten. Of het nu onderweg is of op kantoor, klanten worden elke dag herinnerd aan uw bedrijf en elke keer dat ze een slokje nemen.

Gepersonaliseerde producten

Laat uw klanten zien dat u om hen geeft met een gepersonaliseerde keramische mok. Het is het perfecte, praktische geschenk dat dag in dag uit kan worden gebruikt. Deel eenvoudig koffiemokken uit tijdens uw volgende beurs, bedrijfsevenement of als freebie voor nieuwe klanten. De handige reclametool ziet er fantastisch uit op elk bureau of aanrecht.

Keramische mokken met merknaam zijn ook niet alleen voor bedrijfsevenementen. Ze maken geweldige aandenkens voor schoolverlaters, nieuwe medewerkers en loyale klanten. Kies een grote, slanke Marrow-mok voor kantoren waar koffie altijd op het menu staat, of een klassieke Cambridge-mok voor een eenvoudig maar effectief ontwerp. Elk kan worden aangepast aan uw bedrijfsvereisten.

Maak een indruk met gedrufde ontwerpen

Met ongeëvenaarde ontwerpen en concurrerende prijzen, kunt u uw merk perfect overbrengen op onze gegraveerde keramische mokken. We begrijpen hoe belangrijk het is om op te vallen tussen de massa. Daarom laten we bedrijven een ontwerp kiezen dat ze kunnen personaliseren met bedrijfskleuren, merklogo's en belangrijke informatie.

Met 4-kleuren afdrukken en verschillende lettertypen om uit te kiezen, kan uw bedrijf van directiekamer naar coffeeshop gaan met kleine, middelgrote en grote keramische mokken. Waarom pak je geen benodigdheden voor op kantoor met vaatwasmachinebestendige ontwerpen en stevige grotere mokken, perfect voor lange dagen aan je bureau? Of het nu gaat om een moderne Grotto-gepersonaliseerde keramische reismok voor warme dranken onderweg of een delicate Opal Bone China-mok voor thee voor twee, er is een stijl voor elk bedrijf.

Wees de beste baas en geef uw werknemers en klanten een praktisch geschenk met hoogwaardige merkmokken. Of u nu kiest voor kleurenafbeeldingen of een strak, modern logo, met National Pen vindt u de perfecte promotiemok.