Plastic Mokken

Vergroot de merkzichtbaarheid met onze promotionele plastic mokken van National Pen. Deze leuke, heldere geschenken zijn een geweldige manier om te pronken met uw bedrijf. Ze zijn ook zeer nuttig voor klanten en relaties, die uw bedrukte mok elke dag opnieuw zullen gebruiken.

Gepersonaliseerde Plastic Mok

Gepersonaliseerde plastic mokken zijn een effectieve manier om uw bedrijf te promoten op kantoor, thuis of zelfs in de auto. Gemaakt van duurzame materialen, ze zijn een fantastische aanvulling op elke marketingcampagne. Voeg uw merknaam en logo toe, kies uw kleur en creëer iets speciaals voor uw klanten of personeel.

Met een scala aan stijlen, ontwerpen en maten, zijn promotionele plastic mokken perfect voor coffeeshops, kantoren of marktkramen. Wat uw bedrijf ook is, bij National Pen vindt u het juiste promotie-item voor uw merk. Of het nu gaat om plastic reisbekers, gepersonaliseerde flacons of een nieuwe flesopener.

Promotionele weggeefacties

Neem een prominente plaats in op de bureaus van uw klanten met onze gepersonaliseerde mokken. Het essentiële dagelijkse gebruiksvoorwerp om de werkdag door te komen. Ons assortiment op maat gemaakte plastic mokken is gemaakt van voedselveilige kunststoffen en is een fantastisch geschenk. Koop massa in en deel het uit tijdens je volgende netwerkevenement. Of trakteer het kantoor op een nieuwe set bedrukte mokken gegraveerd met uw bedrijfslogo. Maak je geen zorgen, ze zijn vaatwasmachinebestendig, dus je hoeft niet te wassen.

Plastic reisbekers zijn ook een geweldige manier om groen te worden, zonder wegwerpbekers. Geef uw klanten in plaats daarvan een boost van cafeïne met de herbruikbare Eco Bamboo Fiber Coffee Cup. Deze koffiekopjes zijn gemaakt van natuurlijk geteelde organische bamboevezel en bevatten geen schadelijke synthetische stoffen. Het perfecte cadeau voor klanten en medewerkers van eco-krijgers.

Vergroot uw merkBoost your brand

Met een scala aan stijlen om uit te kiezen, kan elke bedrukte plastic mok worden versierd met uw bedrijfslogo, merknaam en zelfs uw website-adres. Dit maakt het ‘het perfecte promotie-item’ voor zowel grote als kleine bedrijven. Of u nu een bedrijfsorganisatie of een evenementenbedrijf bent, elke plastic mok is een handig marketinginstrument.

Kies eenvoudig een van onze standaard mokken en maak vervolgens uw unieke bedrijfsontwerp. Het kan niet eenvoudiger. Of het nu een modern taps ontwerp is met onze Supreme Mok of een stijlvolle, afgeronde stijl met onze Classic Mok. Het is een fantastische manier om je dankbaarheid te tonen en je klanten te trakteren op een origineel geschenk.

Geef uw klanten en werkgevers een nuttig en herbruikbaar geschenk, met bedrukte plastic mokken. Vind het perfecte ontwerp voor uw bedrijf, met heldere kleuren, gewaagde ontwerpen en verschillende maten bij National Pen.