Plastic Mokken En Bekers Bedrukken

Vergroot de merkzichtbaarheid met de promotionele plastic mokken van National Pen. Deze leuke, heldere geschenken zijn een geweldige manier om te pronken met uw bedrijf. Ze zijn ook zeer nuttig voor klanten en relaties, die uw bedrukte mok elke dag opnieuw zullen gebruiken. Vergroot de merkzichtbaarheid met de promotionele plastic mokken van National Pen. Deze leuke, heldere geschenken zijn een geweldige manier om te pronken met uw bedrijf. Ze zijn ook zeer nuttig voor klanten en relaties, die uw bedrukte mok elke dag opnieuw zullen gebruiken. Vergroot de merkzichtbaarheid met de promotionele plastic mokken van National Pen. Deze leuke, heldere geschenken zijn een geweldige manier om te pronken met uw bedrijf. Ze zijn ook zeer nuttig voor klanten en relaties, die uw bedrukte mok elke dag opnieuw zullen gebruiken.zie minder

Gepersonaliseerde plastic bekers & tuimelaars

Les de dorst van uw klanten met leuke, gedurfde en bedrukte drinkwaren van National Pen. Met een reeks gepersonaliseerde en bedrukte plastic bekers om uit te kiezen, vindt u gegarandeerd het perfecte ontwerp en de stijl en kleur die bij uw bedrijfslogo passen. Haal het onderste uit de kan door uw bedrijfsinformatie en -logo op kleine, middelgrote en grote kopjes en bekers te plaatsen.

Van sportflessen tot lekvrije isolatieflessen en koffiemokjes: er is voor elke klant een geschikt promotieproduct. Kies uw favoriete ontwerp, voeg uw informatie toe en meer hoeft u niet te doen. Het is de perfecte advertentie-optie als relatiegeschenk of voor gebruik op kantoor.

Gulle relatiegeschenken

Gepersonaliseerde reisflessen en plastic bekers zijn perfect voor op kantoor, thuis of onderweg. Dit soort drinkgerei is de ideale manier om genoeg te drinken op een dag en om uw merk te promoten, waar u zich ook bevindt. Zelfs met een minimale bestelling kunt u promotionele tuimelaars en merkbekers in bulk kopen voor uw volgende bedrijfsevenement. Ze zijn een fantastisch cadeau voor nieuwe klanten, loyale cliënten en hardwerkende medewerkers.

Laat uw bedrijf opvallen met gedurfde, moderne ontwerpen, zoals een bamboetuimelaar voor de milieuvriendelijke klant of een leuke, glazen pot met een rietje voor een heerlijke smoothie: er is een product voor elke gelegenheid. Er is geen beter draagbaar marketingmateriaal denkbaar voor grote netwerkevenementen, wedstrijden, concerten en festivals.

Gepersonaliseerde benadering

We weten hoe belangrijk het is om een samenhangende marketingcampagne op poten te zetten. Daarom kunnen onze klanten producten personaliseren volgens hun specifieke vereisten. Combineer bijvoorbeeld kleuren om uw ideale ontwerpen te maken: dankzij het grote merkgebied zijn tuimelaars en plastic bekers met logo's een leuke, inventieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een grote groep klanten. Iedereen waardeert immers een herbruikbare beker!

National Pen levert hoogwaardige, hygiënische en bedrukte bekers en thermische mokken voor alle soorten bedrijven. Ze vormen de beste milieuvriendelijke optie voor reizigers of forensen die ’s ochtends niet zonder hun kopje koffie kunnen. En dankzij het recyclebare PET-materiaal en de BPA-vrije opties vormen de herbruikbare bekers een geweldige manier om minder afval te produceren.

Vergroot uw merkbekendheid en help het milieu met herbruikbare plastic bekers, met of zonder gegraveerde tekst. Val op met felle kleuren of kies voor een strakke, moderne stijl. Wat uw voorkeur ook is, National Pen kan u helpen de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden.