user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Lifestyle Producten met uw logo of tekst Bedrukken

  Geef uw merk een prominente plaats bij uw klanten thuis, met ons enorme assortiment gepersonaliseerde homeware-producten. Wat uw wensen ook zijn, er zijn thuisgeschenken voor elk type bedrijfssector. Kies eenvoudig uw favoriet, pas het product aan met uw persoonlijke opdruk en kijk hoe uw bedrijf zich onderscheidt van de rest. Geef uw merk een prominente plaats bij uw klanten thuis, met ons enorme assortiment gepersonaliseerde homeware-producten. Wat uw wensen ook zijn, er zijn thuisgeschenken voor elk type bedrijfssector. Kies eenvoudig uw favoriet, pas het product aan met uw persoonlijke opdruk en kijk hoe uw bedrijf zich onderscheidt van de rest. Geef uw merk een prominente plaats bij uw klanten thuis, met ons enorme assortiment gepersonaliseerde homeware-producten. Wat uw wensen ook zijn, er zijn thuisgeschenken voor elk type bedrijfssector. Kies eenvoudig uw favoriet, pas het product aan met uw persoonlijke opdruk en kijk hoe uw bedrijf zich onderscheidt van de rest. zie minder

  Filteren op

  Gepersonaliseerde Huis-artikelen

  Trakteer uw werknemers, klanten en potentiële klanten op fantastische gepersonaliseerde homeware geschenken. Of u nu op maat gemaakte cadeausets maakt of benodigdheden op kantoor uitdeelt, we hebben een breed scala aan promotionele producten om uit te kiezen.

  Op welke manier u uw merk ook wilt promoten, het is belangrijk dat u opvalt om de juiste redenen. Pens.com is hier om uw bedrijf te helpen, met ons brede assortiment aan huishoudelijke artikelen en geschenken. Van decoratieve artikelen voor thuis zoals dekens en klokken tot praktische hulpmiddelen zoals flesopeners en zaklampen. Er is merchandise voor elk bedrijf.

  Opvallende woonaccessoires

  Maak indruk met gedurfde, heldere en leuke accessoires voor huishoudartikelen. Kies uw favoriete promotieproduct en pas het aan met onze hoogwaardige afdrukopties. Voeg uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en alle belangrijke informatie toe. Waarom kiest u voor het ultieme leuke cadeau niet voor ons assortiment stressballen, sleutelhangers of onze handige stappentellers? Dit zijn een fantastische manier om de aandacht van uw klanten te trekken en tegelijkertijd de zichtbaarheid van uw merk te vergroten.

  Of kies voor een praktischer geschenk voor thuis, met gepersonaliseerde meetlinten of 20-delige EHBO-koffers. Dit zijn essentiële benodigdheden in elke kast en elk huis moet ze bezitten. Door dergelijke nuttige items te personaliseren, kunt u ervoor zorgen dat uw merk lang na uw eerste ontmoeting bij uw klanten blijft.

  Gepersonaliseerde geschenken voor thuis

  Uw klanten en medewerkers zullen een gepersonaliseerde cadeauset zeer waarderen. Het laat zien dat uw merk buiten de kaders kan denken om frisse, leuke marketingcampagnes te leveren. Welke andere merken kunnen zeggen dat ze hun klanten hebben geholpen met een vrolijke vakantie met zonnebrandcrèmes, picknickdekens en zonnebrillen met personalisatie?

  Promotionele geschenken voor thuis hoeven ook geen arm en been te kosten. Met onze lage, in de fabriek directe prijzen kunt u memorabele advertenties maken die de bank niet zullen breken. Koop meerdere items in bulk om de perfecte cadeauset of zakelijke weggevertje te creëren. Als u vragen hebt over marketing of levering, neem dan contact op met ons fantastische klantenservice-team dat u graag helpt.

  Gepersonaliseerde homeware is het perfecte in het oog springende geschenk voor loyale werknemers en potentiële nieuwe klanten. Of u nu op kantoor bent, weggeeft op beurzen of deelneemt aan netwerkevenementen. Kies vandaag nog uw favoriete gepersonaliseerde promotieproducten bij Pens.com.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We belovengegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.