Gereedschap

Geef uw klanten en medewerkers een helpende hand met praktische, promotionele hulpmiddelen. Van tape tot fakkels, u kunt het perfecte cadeau vinden voor elk handwerk en doe-het-zelf-werk. Voeg uw persoonlijke opdruk en bedrijfsnaam toe om uw naam te verspreiden wanneer klanten dingen met uw hulp voor elkaar moeten krijgen.

Gepersonaliseerde Gereedschappen

Gepersonaliseerde tools zijn zeer nuttig, compact en draagbaar. Ze zullen snel hun weg vinden naar de toolkits van uw klanten. Voeg eenvoudig uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en andere belangrijke details toe om ervoor te zorgen dat ze uw merk nooit zullen vergeten.

Aangepaste tools zijn een eenvoudige maar effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Welk huis heeft immers, geen meetlint, schroevendraaier of zaklamp nodig? Dit zijn essentiële items die door bijna iedereen, overal worden gebruikt. Met handige merktools kunt u ervoor zorgen dat uw merk te hulp schiet.

Betaalbare gereedschappen op maat

Kies uit een grote selectie promotionele hulpmiddelen bij National Pen. Wat uw vereisten ook zijn, wij hebben producten voor elk bedrijf. En alles voor betaalbare prijzen die de bank niet zullen breken. Met de beste kosteneffectieve deals, kunt u een combinatie van merchandise kopen om het perfecte weggeef-gereedschapspakket te creëren.

Ons populaire zakmes met 7 functies omvat een blikopener, een schaar, een flesopener, een kurkentrekker, een kruiskopschrovendraaier en zelfs een nagelvijl. Het is de perfecte multifunctionele tool die geen klant zou moeten missen.

Of kies voor onze zeer nuttige meetlint van 5 meter. Dit is een must-have product in elk huis, of je nu planken opbergt, nieuw meubilair meet of u klaar maakt om naar een nieuw huis te verhuizen. Met dat in gedachten zullen klanten zo’n praktisch geschenk waarderen dat steeds weer van pas kan komen.

Bouw uw advertenties

Bij National Pen hebben we een breed scala aan gepersonaliseerde tools die kunnen worden gebruikt voor uw promotiestrategieen. Met alles van lichtbalken tot fakkels, zal uw bedrijf nooit in het donker zijn als het gaat om marketing. Ontdek het perfecte gepersonaliseerde geschenk, of het nu als verjaardagscadeau op kantoor of als weggevertje op uw volgende beurs wordt uitgedeeld.

Omdat we alleen de beste afdruktechnieken gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat u promotionele producten van hoge kwaliteit ontvangt. Voeg uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en contactgegevens toe om aan te passen. Uw klanten worden herinnerd aan uw merk elke keer dat ze hun toolkit bereiken.

Geef terug aan uw klanten en medewerkers met praktische, doordachte geschenken van National Pen. Kies uit onze uitgebreide selectie tools en pas deze aan met uw eigen gedurfde promotionele gravering.