Aanstekers Bedrukken

Of het nu een bedank-geschenk is voor klanten of voor gasten op een bedrijfsevenement, gepersonaliseerde aanstekers slaat gegarendeerd een vonk over. Met gedurfde ontwerpen, herkenbare kwaliteit en opvallende kleuren zijn de persoonlijk gegraveerde aanstekers van National Pen de perfecte keuze. Of het nu een bedank-geschenk is voor klanten of voor gasten op een bedrijfsevenement, gepersonaliseerde aanstekers slaat gegarendeerd een vonk over. Met gedurfde ontwerpen, herkenbare kwaliteit en opvallende kleuren zijn de persoonlijk gegraveerde aanstekers van National Pen de perfecte keuze. Of het nu een bedank-geschenk is voor klanten of voor gasten op een bedrijfsevenement, gepersonaliseerde aanstekers slaat gegarendeerd een vonk over. Met gedurfde ontwerpen, herkenbare kwaliteit en opvallende kleuren zijn de persoonlijk gegraveerde aanstekers van National Pen de perfecte keuze. zie minder

Filteren op

Gepersonaliseerde aanstekers

Voeg een vleugje licht toe aan elke klantendag met het assortiment gepersonaliseerde aanstekers van National Pen. Geef klanten en medewerkers een handig, praktisch hulpmiddel om een licht op uw marketingcampagne te laten schijnen. Kies vandaag uit ons assortiment gedurfde kleuren, herkenbare BIC-stijl en opvallende ontwerpen.

Ons brede assortiment stijlvolle, nieuwe aanstekers is een geweldige manier om uw merk onder potentiële klanten te laten opvallen. Met een brede selectie kleuren, vormen en maten en bekende merken, zullen uw aangepaste aanstekers zeker de wow-factor hebben. We werken samen met BIC om ervoor te zorgen dat onze gemerkte aanstekers van de beste kwaliteit zijn, tegen budgetvriendelijke prijzen.

Gepersonaliseerde clipper aanstekers

Door nauw samen te werken met BIC hebben we een aantal handige clipper aanstekers ontworpen waarmee uw merk zeker zal opvallen. De elektronische Fbl-aansteker heeft voldoende ruimte om uw bedrijfsinformatie toe te voegen. Het gedurfde, opvallende ontwerp zal zeker de aandacht van voorbijgangers trekken. De schokbestendige onderkant, het kindveilige ontwerp en de navulling maken deze aansteker tot een geschenk dat echt blijft geven. Of kies de Elektronische aansteker in pasteltinten die past bij uw bedrijfsimago.

Geef uw klanten en medewerkers iets extra's met de M3L aansteker en flesopener. Het 2-in-1, multifunctionele geschenk wordt een vast artikel in handtassen, op bureaus en in keukenladen en dient als een constante herinnering aan uw merk telkens wanneer iemand de aansteker nodig heeft. Of kies voor een multifunctioneel geschenk met een beetje meer wow-factor. De De Dublin metalen aansteker en flesopener wordt geleverd met een slanke geschenkdoos en navuloptie, zodat gebruikers dit geschenk een leven lang kunnen bewaren. Vul de aansteker gewoon bij als hij bijna leeg is.

Gegraveerde aanstekers voor bedrijven

Advertentieaanstekers zijn er in alle soorten en maten, net als bedrijven. Voor sommigen kunnen traditionele BIC-aanstekers lastig en moeilijk te gebruiken zijn. Dat is waar onze aanstekers van pas komen. Onze Bergamo-kaarsenaansteker heeft een lange, lichtere stok om uw kamer makkelijker te verlichten. De volgende keer dat klanten een paar kaarsen willen aansteken, zullen ze naar een aansteker met uw merk grijpen om het leven gemakkelijker te maken. Geef deze samen weg met pennen met logo voor nog meer bedrijfs promotie.

Onze Ibiza Stick-aanstekers zijn even leuk, eigenzinnig en gemakkelijk te gebruiken. Met een uniek ontwerp is deze handige aansteker zowel praktisch als stijlvol, perfect voor elke moderne woning. Schuif eenvoudig de klikker aan de voorkant van de aansteker zodat u altijd meteen een vlam heeft. Of kies, voor meer ruimte om uw merk duidelijk weer te geven, voor de Barbecue-aansteker, een gedurfd statement met een extra lange vorm voor veilige en gemakkelijke verlichting.

Laat een licht schijnen op uw bedrijf met een enorm aanbod van promotionele aanstekers van National Pen. Of u nu kiest voor een traditioneel, direct herkenbaar BIC-ontwerp of een eigenzinnige, originele stijl, onze hoogwaardige bedrukking en voordelige prijzen maken ons de ultieme keuze voor promotionele producten. Ga voor bedrukte aanstekers met logo en laat BIC-aanstekers bedrukken.