user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Magneten bedrukken

  Langdurig, eenvoudig en voordelig. Bedrukte magneten zijn een van de beste manieren om naamsbekendheid te krijgen en de klantloyaliteit te vergroten. Met een enorm scala aan ontwerpen, stijlen en kleuren is Pens.com de ultieme keuze voor betaalbare en effectieve promotiemagneten. Langdurig, eenvoudig en voordelig. Bedrukte magneten zijn een van de beste manieren om naamsbekendheid te krijgen en de klantloyaliteit te vergroten. Met een enorm scala aan ontwerpen, stijlen en kleuren is Pens.com de ultieme keuze voor betaalbare en effectieve promotiemagneten. Langdurig, eenvoudig en voordelig. Bedrukte magneten zijn een van de beste manieren om naamsbekendheid te krijgen en de klantloyaliteit te vergroten. Met een enorm scala aan ontwerpen, stijlen en kleuren is Pens.com de ultieme keuze voor betaalbare en effectieve promotiemagneten.zie minder

  Filteren op

  9 producten
  9 producten
  1
  0,82 €-1,14
  Bestel al vanaf 50 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  5
  0,42 €-1,37
  Bestel al vanaf 100 stuks
  Wordt binnen 7 werkdagen verzonden*
  7
  0,49 €-1,46
  Bestel al vanaf 100 stuks
  Wordt binnen 7 werkdagen verzonden*
  7
  0,44 €-1,40
  Bestel al vanaf 100 stuks
  Wordt binnen 7 werkdagen verzonden*
  1
  1,63 €-12,02
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 9 werkdagen verzonden*
  1
  1,05 €-1,87
  Bestel al vanaf 250 stuks
  Wordt binnen 9 werkdagen verzonden*
  1
  0,91 €-1,94
  Bestel al vanaf 250 stuks
  Wordt binnen 9 werkdagen verzonden*
  1
  2,93 €-3,92
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 9 werkdagen verzonden*
  7
  0,42 €-1,37
  Bestel al vanaf 100 stuks
  Wordt binnen 7 werkdagen verzonden*
  Toont 1 - 9 van de 9 producten

  Bedruckte magneten

  Duurzaam, betaalbaar en effectief. Gepersonaliseerde koelkastmagneten zijn het ultieme promotieproduct voor merken die willen opvallen. Van multifunctionele magneten tot acrylmagneten met papieren inzetstukken, Pens.com heeft de perfecte magneet voor elke behoefte.

  Onze reclamemagneten zijn in hoge mate aanpasbaar en zorgen ervoor dat uw merk voortdurend zichtbaar is voor potentiële klanten en werknemers. Met onze lage prijzen en snelle verzending zijn op maat gemaakte magneten van Pens.com het perfecte promotieproduct voor elk bedrijf.

  Op maat gemaakte koelkastmagneten

  Van beurzen en evenementen tot universiteitszalen en schoolverlaters. Kleine magneten bedrukt met uw merklogo zijn een van de beste manieren om uw naam te verspreiden en uw merk in de gedachten van klanten te houden. Met de Magnetische pin van 30x30 mm kunt u uw bedrijf op subtiele maar effectieve wijze met weinig moeite en tegen lage kosten op de markt brengen. Van gedurfd blauw en levendige groen tot stijlvol zwart en neutraal wit, u kunt de perfecte kleur kiezen die bij u past.

  Of kies voor een meer uniek ontwerp met de ronde Magnetische pin van 40 mm, perfect om op te vallen op de koelkast van de klant. Groot genoeg om uw essentiële merkinformatie af te drukken, maar klein en stijlvol genoeg om een regelmatige plek op koelkasten en radiatoren te verdienen. Deze magneet is de ideale keuze voor diegenen die hun marketingkosten laag en de ROI hoog willen houden. Van klein en stijlvol tot groot en gedurfd, onze Jumbo-magneet is de ideale maat om al uw bedrijfsinformatie toe te voegen. Dus laat uw koelkastmagneten bedrukken.

  Leuke en unieke ontwerpen

  Bij Pens.com begrijpen we dat niet alle bedrijven hetzelfde zijn. Daarom hebben we een reeks magneetontwerpen voor alle merken. Kleding- en sportmerken zullen dol zijn op de eigenzinnige T-shirtmagneet. Deze magneet is beschikbaar in zowel oranje als wit, heeft genoeg ruimte om uw merklogo toe te voegen en ziet er geweldig uit op koelkasten, zowel thuis als op kantoor. Laat uw magneten bedrukken en kies voor magneten met foto.

  De beste manier om te garanderen dat uw magneet een plekje op de koelkast van uw klant krijgt, is te kiezen voor een multifunctioneel hulpmiddel dat regelmatig zal worden gebruikt. De Rally-magneet met flesopener komt goed van pas bij barbecues en feesten. De heldere, gewaagde kleuren zien er ook geweldig uit op elke koelkast. Of kies iets leukers met de Barefoot flessenopener, ideaal voor schoenenbedrijven en merken die zich van de rest willen onderscheiden.

  Op zoek naar de perfecte manier om op te vallen en opgemerkt te worden? Het enorme assortiment magneten van Pens.com is de ultieme manier om uw merk te promoten en de klantloyaliteit te vergroten. Van eenvoudige vierkante ontwerpen tot leuke multifunctionele tools, we hebben alles wat u nodig hebt om de naamsbekendheid van uw volgende marketingcampagne te vergroten. Magneten met logo zijn het helemaal.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.