Magneten

Langdurig, eenvoudig en voordelig. Gepersonaliseerde magneten zijn een van de beste manieren om naamsbekendheid te krijgen en de klantloyaliteit te vergroten. Met een enorm scala aan ontwerpen, stijlen en kleuren is National Pen de ultieme keuze voor betaalbare en effectieve promotiemagneten.

Gepersonaliseerde Magneten

Duurzaam, betaalbaar en effectief. Gepersonaliseerde koelkastmagneten zijn het ultiemepromotieproduct voor merken die willen opvallen. Van multifunctionele magneten tot acrylmagneten met papieren inzetstukken, de National Pen heeft de perfecte maqgneet voor elke behoefte.

Onze recalmemagneten zijn in hoge mate aanpasbaar en zorgen ervoor dat uw merk zich voortdurend in het volledige zicht is voor potentiële klanten en werknemers. Met onze lage prijzen en snelle verzending zijn op maat gemaakte magneten van National Pen het perfecte promotieproduct voor elk bedrijf.

Op maat gemaakte koelkastmagneten

Van beurzen en evenementen tot universiteitsstudentzalen en schoolverlaters. Kleine magneten bedrukt met uw merklogo zijn een van de beste manieren om uw naam te verspreiden en uw merk in de gedachten van klanten te houden. Met de magnetische pin van 30x30mm kunt u uw bedrijf op subtiele maar effectieve wijze met weinig moeite en tegen lage kosten op de markt brengen. Van gedurfde blues en levendige greens tot slank zwart en neutraal wit, u kunt de perfecte kleurmatch voor u kiezen.

Of kies voor een meer uniek ontwerp met de ronde 40 mm magnetische pin, perfect om op te vallen in de koelkasten van de klant. Groot genoeg om uw essentiële merkinformatie af te drukken, maar klein en stijlvol genoeg om een regelmatige plek op koelkasten en radiatoren te verdienen. Deze magneet is de ideale keuze voor diegenen die hun marketingkosten laag willen houden en de ROI hoog willen houden. Van klein en slank tot groot en vet, onze Jumbo-magneet is de ideale maat om al uw bedrijfsinformatie toe te voegen.

Leuke en unieke ontwerpen

Bij National Pen begrijpen we dat niet alle bedrijven hetzelfde zijn. Daarom hebben we een reeks magneetontwerpen voor alle merken. Kleding- en sportmerken zullen dol zijn op de eigenzinnige T-shirt magneet. Deze magneet is beschikbaar in zowel oranje als wit, heeft genoeg ruimte om uw merklogo toe te voegen en ziet er geweldig uit op koelkasten, zowel thuis als op kantoor.

De beste manier om te garanderen dat uw magneet een plekje op de koelkasten van uw klant krijgt, is door te kiezen voor een multifunctioneel hulpmiddel dat regelmatig zal worden gebruikt. De Rally-magneet met flesopener komt goed van pas bij aankomende barbecues en feesten. De heldere, gewaagde kleuren zien er ook geweldig uit op elke koelkast. Of kies iets leukers met de Barefoot Bottle Opener, ideaal voor schoenenbedrijven en merken die zich willen onderscheiden van de massa.

Op zoek naar de perfecte manier om op te vallen en opgemerkt te worden? Het enorme assortiment magneten van National Pen is de ultieme manier om uw merk te promoten en de klantloyaliteit te vergroten. Van eenvoudige vierkante ontwerpen tot leuke multifunctionele tools, we hebben alles wat u nodig hebt om de naamsbekendheid van uw volgende marketingcampagne te vergroten.