Zaklampen

Laat uw merk stralen met een gepersonaliseerde zaklamp, lantaarn of LED-sleutelhanger. Wat uw stijl ook is, er is vast een ontwerp en functie die bij uw bedrijf past. Voeg belangrijke bedrijfsinformatie en uw bedrijfslogo toe om de ideale promotionele merchandise te krijgen. Klanten zullen ze steeds opnieuw gebruiken en uw bedrijf zien wanneer ze dat doen.

Gepersonaliseerde Lampjes

Gepersonaliseerde fakkels zijn het ideale geschenk voor zowel werknemers als klanten. Of u nu de perfecte handelswaar of een grotere zakelijke weggever vindt. Zoek een betaalbare, praktische manier om een blijvende indruk achter te laten met op maat gemaakte merchandise van National Pen.

Met een breed scala aan stijlen, maten, kleuren en functies om uit te kiezen, zijn gepersonaliseerde fakkels een fantastische manier om uw bedrijf te promoten. Kies uw favoriete stijl, van grote lichtbalken en handige sleutelhangertoortsen, en voeg uw personalisatie toe. Personaliseer met uw bedrijfsnaam, logo en kleuren om uw bedrijf keer op keer te laten zien.

Voeg uw eigen gepersonaliseerde bericht toe

Het creëren van leuke promotionele producten van een merk is nog nooit zo eenvoudig geweest, dankzij de hoogwaardige afdrukopties en lettertypen van National Pen. Van tampondruk tot lasergravering, wij bieden unieke ontwerpen om uw producten te laten opvallen. Wanneer uw klant uw gepersonaliseerde pen met toorts of promotionele sleutelhanger gebruikt, worden deze voortudrend aan uw bedrijf herinnerd.

Kies het perfecte ontwerp en voeg uw bericht langs één kant toe. Of het nu onze Hurricane Lantern Light is, perfect voor kampeerreizen en zomerbarbecues. Of onze on-the-go, gadget Guy 3-in-1 sleutelhanger met een roestvrijstalen flesopener, meetlint en promotionele LED-zaklamp. Waarom kiest u niet voor de luxe Manhattan Gift set? Het bevat een Paragon balpen en een brandende sleutelhanger, allemaal gepresenteerd in een luxe metalen doos.

Betaalbare promotionele merchandise

Zich onderscheiden van de menigte hoeft de bank niet meer te breken. Creeer promotionele weggeefacties met een mix van bulkaanbiedingen en lage, fabrieksmatige prijzen. Bij National Pen is er een product en een deal voor elk type bedrijf. Met alles van relatiegeschenk fakkels tot gepersonaliseerde pennen en powerbanks met merknaam.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons fantastische klantenservice-team dat voor u klaar staat om te helpen. Van marketingideeen tot logo-ontwerpen, we kunnen u helpen. Uw imago is onze zaak en er is geen betere tijd om uw marketingcampagne op gang te brengen.

Een gepersonaliseerde zaklamp is een attent, praktisch en leuk cadeau voor uw werknemers en klanten. Bij National Pen hebben we een reeks gedurfde stijlen, leuke ontwerpen en handige maten om uit te kiezen. U kunt dus het licht op uw bedrijf laten schijnen.