user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Dekens met uw logo bedrukken

  Houd uw klanten, relaties of medewerkers warm met bedrukte dekens van Pens.com. Het ideale promotieproduct met voldoende ruimte voor uw logo en bedrijfsinformatie. Of het nu zomerpicknicks zijn of gezellige nachten thuis, uw klanten worden aan uw merk herinnerd wanneer ze hun deken tevoorschijn halen. Houd uw klanten, relaties of medewerkers warm met bedrukte dekens van Pens.com. Het ideale promotieproduct met voldoende ruimte voor uw logo en bedrijfsinformatie. Of het nu zomerpicknicks zijn of gezellige nachten thuis, uw klanten worden aan uw merk herinnerd wanneer ze hun deken tevoorschijn halen. Houd uw klanten, relaties of medewerkers warm met bedrukte dekens van Pens.com. Het ideale promotieproduct met voldoende ruimte voor uw logo en bedrijfsinformatie. Of het nu zomerpicknicks zijn of gezellige nachten thuis, uw klanten worden aan uw merk herinnerd wanneer ze hun deken tevoorschijn halen.zie minder

  Gepersonaliseerde dekens

  Een branded deken is de perfecte gelegenheid om uw medewerkers en klanten een attent geschenk te geven waarbij uw merk wordt gepromoot. Van superzachte, gepersonaliseerde fleecedekens tot full-colour picknickdekens is er een stijl voor elke klant.

  Kies uit vele stijlen, formaten en functies met gepersonaliseerde dekens van Pens.com. Of het nu gaat om een relatiegeschenk of om attentie voor medewerkers: een deken is een groot relatiegeschenk met fantastische brandingmogelijkheden. Bouw vandaag uw merkzichtbaarheid op en onderscheid uw bedrijf van de concurrentie.

  Op maat gemaakte dekens bedrukken met print

  Met een groot brandinggebied dat uw bedrijfsgegevens duidelijk weergeeft is een deken de ideale promotietool. Om onze klanten te helpen opvallen bieden we opties voor hoge printkwaliteit op een breed scala aan promotionele merchandise. En dat alles voor betaalbare prijzen. Al onze producten kunnen worden aangepast aan uw bedrijf.

  Kies uw favoriete ontwerp en personaliseer met uw bedrijfslogo, merkkleuren en belangrijke bedrijfsgegevens. Kies onze gepersonaliseerde fleecedeken voor de optimale knusse bedekking. Deze deken wordt geleverd in een handig, aanpasbare hoes met trekkoordsluiting. Of kies voor onze gepersonaliseerde picknickdeken. De stijlvolle deken is perfect voor op het strand, in de tuin of in het park dankzij de waterbestendige achterkant en het gemakkelijk te dragen handvat. Dus laat uw fleecedeken bedrukken.

  Praktische promotieproducten

  Laat uw klanten zien dat u attent bent met de perfecte gepersonaliseerde deken. Het doordachte, praktische relatiegschenk is ideaal voor zonnige picknicks in het park of gezellige avonden op de bank. Deel het uit op uw volgende beurs als onderdeel van een grotere geschenkenset, met andere fantastische promotieproducten, van kantoorbenodigdheden tot nieuwe fotocadeaus. Of creëer de ideale picknickset met gepersonaliseerde frisbees, branded koeltassen en thermosbekers .

  Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Geen probleem. Onze uitstekende klantenservice staat voor u klaar om u bij elke stap te helpen. Wat uw vraag ook is, groot of klein: wij zijn er om ervoor te zorgen dat u alles uit uw marketingmateriaal haalt. Uw imago is immers onze business.

  Denk buiten het kader voor uw volgende marketingcampagne met gepersonaliseerde dekens. Een doordacht en praktisch geschenk dat steeds opnieuw zal worden gebruikt door uw klanten en medewerkers. Of u nu kiest voor een stijlvol ontwerp of een eenvoudige en effectieve blokkleur, met Pens.com vindt u het perfecte geschenk op maat.