Koeltassen

Houd uw merk fris met ons enorme assortiment gepersonaliseerde koeltassen. Het perfecte promotie-item voor warme zomerdagen, lunchpakketten en picknicks in het park. Personaliseer met uw eigen bedrijfslogo om uw bedrijf te laten zien wanneer klanten uit een lunchvergadering komen of voor onderweg koeltassen meenemen voor een sportwedstrijd met de vereniging.

Gepersonaliseerde Koelertassen

Kies uit een groot aantal op maat gemaakte koeltassen voor een promotie-item met een verschil. Perfect voor picknicks, werkdagen of middagen op het strand. Waar uw klanten ook kiezen om uw gepersonaliseerde koeltas te gebruiken, deze komt altijd van pas om eten en drinken langer vers te houden.

Deel gepersonaliseerde lucnhzakken uit op beruzen, op kantoor of op bedrijfsevenementen. Klanten zullen niet alleen zo’n nuttig geschenk waarderen, het biedt ook de perfecte advertentiemogelijkheid. Voeg eenvoudig alle relevante bedrijfsmerken toe om uw marketingcampagne een broodnodige boost te geven.

Praktische promotieproducten

Bij National Pen is uw imago onze zaak. We helpen bedrijven graag om zich te onderscheiden van de rest. U kunt precies dat doen met onze unieke merkopties. Ontwerp uw eigen lunchzakken met onze hogwardige bedrukking en full colour ontwerpen. Voeg uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en andere relevante details toe.

Kies onze 32-Blik Rolling Koeler voor een indrukwekkend promotie-item. Dezde grote promotionele koeltas is perfect voor grote buitenevenementen en heeft een uitschuifbare handgreep en wielen voor eenvoudig transport. Uw bedrijf kan binnenkort worden getoond aan duizenden op een groot zomerfestival. Of kies onze opvouwbare koelers met de Stockholm koeltas. Dit is een stijlvolle versie van een traditionele lunchbox, die kan worden aangepast met uw eigen bedrijfslogo.

Betaalbare merkkoeltassen

Promotiekoelers zijn geweldige investeringen voor elk type bedrijf, omdat klanten en werknemers altijd een praktisch doel voor hun geschenk zullen vinden. Of het nu gaat om lunchpakketten, drankjes bewaren of volledige picknickspreads. Combineer dit handige item met andere promotionele producten, zoals waterflessen en flacons voor een indrukwekkende cadeauset.

Het beste van alles is dat bedrukte koeltassen de bank niet hoeven te breken. Bij National Pen bieden we lage, in de fabriek directe prijzen, doat u indruk kunt maken zonder het budget te overschrijden. En met onze koop nu, betaal later optie, kunt u er zeker van zijn dat u 100% tevreden bent met uw promotionele producten voordat u de kosten betaalt.

Geef uw medewerkers een doordacht en praktisch cadeau met merkkoeltassen van National Pen. Kies uit een reeks felgekleurde ontwerpen en verschillende grootten. Voeg vervolgens uw eigen bedrijfsinformatie en logo toe om merkbekendheid op te bouwen, ongeacht waar uw koelers te zien zijn.