Koeltassen met uw logo Bedrukken

Houd uw merk fris met ons enorme assortiment gepersonaliseerde koeltassen. Het perfecte promotie-item voor warme zomerdagen, lunchpakketten en picknicks in het park. Personaliseer ze met uw eigen bedrijfslogo om uw bedrijfsnaam te laten zien wanneer klanten een lunchvergadering hebben of voor onderweg koeltassen meenemen voor een sportwedstrijd. Houd uw merk fris met ons enorme assortiment gepersonaliseerde koeltassen. Het perfecte promotie-item voor warme zomerdagen, lunchpakketten en picknicks in het park. Personaliseer ze met uw eigen bedrijfslogo om uw bedrijfsnaam te laten zien wanneer klanten een lunchvergadering hebben of voor onderweg koeltassen meenemen voor een sportwedstrijd. Houd uw merk fris met ons enorme assortiment gepersonaliseerde koeltassen. Het perfecte promotie-item voor warme zomerdagen, lunchpakketten en picknicks in het park. Personaliseer ze met uw eigen bedrijfslogo om uw bedrijfsnaam te laten zien wanneer klanten een lunchvergadering hebben of voor onderweg koeltassen meenemen voor een sportwedstrijd. zie minder

85 producten
Toont 1 - 24 van de 85 producten

Gepersonaliseerde koeltassen

Kies uit een groot aantal op maat gemaakte koeltassen voor een uniek promotie-item. Perfect voor picknicks, werkdagen of middagen op het strand. Waar uw klanten ook kiezen om uw gepersonaliseerde koeltas te gebruiken, deze komt altijd van pas om eten en drinken langer vers te houden.

Deel gepersonaliseerde lunchzakken en koeltassen uit op beurzen, op kantoor of op bedrijfsevenementen. Klanten zullen zo’n nuttig geschenk niet alleen waarderen, het biedt ook de perfecte advertentiemogelijkheid. Voeg eenvoudig alle relevante bedrijfsbranding toe om uw marketingcampagne een broodnodige boost te geven.

Praktische promotieproducten

Bij National Pen is uw imago onze business. We helpen bedrijven graag om zich te onderscheiden van de rest. U kunt precies dat doen met onze unieke brandingopties. Ontwerp uw eigen lunchzakken met onze hoogwaardige bedrukking en full colour-ontwerpen. Voeg uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en andere relevante gegevens toe.

Kies onze koeltas voor 32 blikjes op wielen voor een indrukwekkend promotioneel artikel. Deze grote promotionele koeltas is perfect voor grote buitenevenementen en heeft een uitschuifbare handgreep en wielen voor eenvoudig transport. Uw bedrijf kan binnenkort worden getoond aan duizenden bezoekers van een groot zomerfestival. Of kies onze opvouwbare Stockholm-koeltas. Dit is een stijlvolle versie van een traditionele lunchbox, die kan worden aangepast met uw eigen bedrijfsbranding. Een koeltasje met opdruk of koeltassen met logo zijn perfect voor u.

Betaalbare bedrukte koeltassen

Promotionele koeltassen zijn geweldige investeringen voor elk type bedrijf, omdat klanten en medewerkers dit geschenk altijd zullen gebruiken. Of het nu gaat om lunchpakketten, drankjes bewaren of een picknick. Combineer dit handige item met andere promotionele producten, zoals waterflessen en flacons voor een indrukwekkende geschenkset.

Het mooiste is dat koeltassen bedrukken betaalbaar zijn. Bij National Pen bieden we lage prijzen, zodat u indruk kunt maken zonder het budget te overschrijden. En met onze 'nu kopen, achteraf betalen'-optie, kunt u er zeker van zijn dat u pas betaalt als u 100% tevreden bent over uw promotionele producten.

Geef uw klanten en medewerkers een doordacht en praktisch cadeau met branded koeltassen van National Pen. Kies uit een reeks felgekleurde ontwerpen en verschillende formaten. Voeg vervolgens uw eigen bedrijfsgegevens en logo toe om merkbekendheid op te bouwen, ongeacht waar uw koeltassen worden gebruikt.