Mondkapjes

Zet de gezondheid van uw werknemers en klanten voorop met beschermende gezichtsmaskers

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 6 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

laat uw zorg zien met gepersonaliseerde mondkapjes

Het voorop zetten van de gezondheid en veiligheid van uw klanten, werknemers en dierbaren, maakt u tot een meelevende bedrijfseigenaar. Of U zich nu zorgen maakt over de COVID-19-uitbraak, of het griepseizoen, of een bedrijf bezit waarin maskers noodzaak zijn, beschermende mondkapjes zijn belangrijk om bij de hand te hebben.Er zijn verschillende gepersonaliseerde mondkapjes, dus neem even de tijd om te overwegen wat u nodig heeft. Heeft u herbruikbare mondkapjes nodig die mensen buitenshuis kunnen gebruiken? Koopt u voor een ziekenhuis of medisch kantoor? Medische mondkapjes zijn precies wat u nodig heeft.

Herbruikbare mondkapjes

Herbruikbare mondkapjes worden altijd gewaardeerd, maar vooral als er een tekort aan mondkapjes is. Deze maskers kunnen na elk gebruik tot 30 keer worden gewassen, wat uitstapjes naar de supermarkt, het benzinestation en de spreekkamer een beetje gemakkelijker maakt.

• Niet-chirurgisch mondkapje: deze maskers zijn gemaakt van 100% polyester en zijn comfortabel genoeg voor langdurig gebruik. Uw ontvangers zullen het waarderen dat ze wasbaar zijn en keer op keer kunnen worden gebruikt. We personaliseren de voorkant van het masker met uw volledig-kleuren logo als opdruk, zodat ze weten wie er bedankt moet worden voor het attente geschenk. Houd er rekening mee dat dit geen chirurgisch mondkapje is

We hopen dat ons assortiment gepersonaliseerde mondkapjes het middel is om uw klanten en medewerkers uw steun te betuigen. En zoals altijd zijn we er als je vragen hebt over je bestelling!