user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Mondkapjes Bedrukken

  Zet de gezondheid van uw werknemers en klanten voorop met beschermende mondkapjes. Zet de gezondheid van uw werknemers en klanten voorop met beschermende mondkapjes. Zet de gezondheid van uw werknemers en klanten voorop met beschermende mondkapjes.zie minder

  Filteren op

  1 product
  1 product
  4
  0,91 €-7,17
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 9 werkdagen verzonden*

  Laat zien dat u om uw werknemers en klanten geeft met gepersonaliseerde mondkapjes

  Als meelevende ondernemer zet u de gezondheid en veiligheid van uw klanten, werknemers en dierbaren voorop. Of u zich nu zorgen maakt over de COVID-19-uitbraak en het griepseizoen of een bedrijf heeft waarin mondkapjes noodzaak zijn: het is altijd handig om beschermende mondkapjes bij de hand te hebben.

  Er zijn verschillende gepersonaliseerde mondkapjes, dus neem de tijd om te bepalen wat u precies nodig heeft. Heeft u herbruikbare mondkapjes nodig die mensen buitenshuis kunnen gebruiken? Koopt u voor een ziekenhuis of een andere medische organisatie? Dan zijn medische mondkapjes precies wat u nodig heeft.

  Waarom een gezichtsmasker personaliseren?

  We raden aan om de groothandel herbruikbare gezichtsmaskers te personaliseren, zodat klanten uw merk kunnen vertegenwoordigen. Als ze door de stad gaan, pronken ze met het logo op uw maskers, waar ze ook heen reizen.

  Welke soorten gezichtsmaskers zijn beschikbaar?

  Er zijn vier hoofdtypen gezichtsmaskers en bedekkingen die uw bedrijf mogelijk nodig heeft:

  Niet-chirurgische gezichtsmaskers

  Deze niet-chirurgische gezichtsmaskers helpen u herbruikbare, dagelijkse bescherming te bieden die kosteneffectief is voor uw bedrijf. Onze niet-chirurgische gezichtsmaskers zijn gemaakt van 100% polyester en kunnen na elk gebruik meer dan 30 keer worden gewassen, waardoor uitstapjes naar de supermarkt, het benzinestation en de dokterspraktijk een klein beetje gemakkelijker worden.

  Top niet-chirurgische gezichtsmaskers:

  Aangepast niet-chirurgisch gezichtsmasker

  Niet-chirurgisch herbruikbaar gezichtsmasker

  Herbruikbare promotionele gezichtsmaskers:

  De bulk bedrukte gezichtsmaskers bieden uw klanten veiligheid, en uw bedrijf tonnen merkblootstelling! Plaats uw logo op deze herbruikbare maskers om keer op keer uw merk tentoon te stellen. Bovendien kunnen deze herbruikbare maskers worden gewassen, waardoor ze zowel handig als betrouwbaar zijn voor toekomstig gebruik.

  Tip: zoek voor de beste bescherming naar herbruikbare gezichtsmaskers die zijn ontworpen met speciaal antimicrobieel materiaal.

  Top herbruikbare gezichtsmaskers:

  ● Antimicrobieel Britebrand ™ katoen met zak met merknaam

  ● 3-laags herbruikbaar gezichtsmasker

  ● 2-laags herbruikbaar masker met sleuf voor filter

  ● Antimicrobieel katoenen gezichtsmasker

  Wegwerp gezichtsmaskers:

  Als klanten willen winkelen, maar ze zijn hun eigen gezichtsmasker vergeten, geef ze dan een wegwerpmasker dat ze in de winkel kunnen gebruiken. Een extra voorraad bulk gezichtsmaskers voor eenmalig gebruik zorgt ervoor dat u nooit uw klanten weg dient te sturen.

  Top wegwerp gezichtsmaskers:

  ● Wegwerp chirurgisch gezichtsmasker

  ● Wegwerp niet-chirurgisch gezichtsmasker

  ● Doos met 50 3-laags wegwerp gezichtsmaskers

  Gelaatsbedekkingen en schilden:

  Gelaatsschermen zijn doorzichtige bedekkingen die over het gezicht hangen. Soammige mensen gebruiken deze graag als extra beschermingslaag, en anderen geven er de voorkeur aan als primaire beschermingslaag. Hoe dan ook, ze zijn een geweldige manier om afwisseling te bieden voor de veiligheid van uw klanten.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.