Bedrukte Weggevers

Laat uw merk opvallen tijdens uw volgende marketingcampagne. National Pen heeft een reeks unieke, nieuwe promotionele artikelen voor elk bedrijf. Voeg uw opdrukinformatie toe om een ​​blijvende indruk achter te laten op uw volgende bedrijfsevenement. Met alles van stressballen tot een fles bubbels, wordt uw bedrijfslogo zeker herinnerd. Laat uw merk opvallen tijdens uw volgende marketingcampagne. National Pen heeft een reeks unieke, nieuwe promotionele artikelen voor elk bedrijf. Voeg uw opdrukinformatie toe om een ​​blijvende indruk achter te laten op uw volgende bedrijfsevenement. Met alles van stressballen tot een fles bubbels, wordt uw bedrijfslogo zeker herinnerd. Laat uw merk opvallen tijdens uw volgende marketingcampagne. National Pen heeft een reeks unieke, nieuwe promotionele artikelen voor elk bedrijf. Voeg uw opdrukinformatie toe om een ​​blijvende indruk achter te laten op uw volgende bedrijfsevenement. Met alles van stressballen tot een fles bubbels, wordt uw bedrijfslogo zeker herinnerd. zie minder

Filteren op

Productkleur

0 Geselecteerd - 21 Items

Materiaal

Meer

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

24 van 184 items
24 van 184 items

Gepersonaliseerde nieuwigheden

Onderscheid u van de massa met eigenzinnige, nieuwe promotionele artikelen van National Pen. Een leuke, betaalbare en unieke manier om een blijvende indruk te maken. Of het nu gaat om zakelijke weggevertjes, heen traktatie voor kantoor of grote promotie-evenementen, laat uw klanten en medewerkers zien dat u om hen geeft

Kies uit een groot aantal nieuwigheden, waaronder stressballen, speelkaarten, magneten, polsbandjes, bubbels, snoep en speelgoed. Ongeacht uw eisen, u vindt de vorm, grootte en functie die bij uw bedrijf past. Bekijk vandaag nog ons assortiment en pas artikelen met uw eigen merkinformatie aan.

Leuke nieuwigheid relatiegeschenken

Denk buiten de kaders, met behulp van onze promotionele nieuwigheden. Relatiegeschenken hoeven niet saai te zijn. Waarom niet wat meer pit met doordachte en spannende geschenken? Of het nu gaat om een handige Gadget Guy 3-in-1 sleutelhanger of heerlijke snoepjes met een merk, er is voor elke gelegenheid iets bij.

Maak voor bedrijfsevenementen, zoals beurzen en netwerkavonden, een goodiebag vol met nieuwe promotionele producten. Voeg eenvoudig uw bedrijfsnaam, uw logo en alle belangrijke bedrijfsinformatie toe. Dit laat mensen zien dat u hun klandizie op prijs stelt en u uw organisatie bij potentiële nieuwe klanten promoot.

Betaalbare, bedrukte nieuwigheden

Of het nu voor bedrijfsevenementen of als feestgeschenk is, bedrukte nieuwigheden zijn de perfecte manier om uw merk bekendheid te geven. Probeer voor bruiloften eens een persoonlijk tintje met onze hartvormige blikken met hartsnoepjes? Of personaliseer voor sportclubs merchandise zoals een slaghout-en-ballen-set,frisbees of voetballen voor nuttige, samenhangende merkpresentatie.

Unieke geschenken zijn niet alleen een fantastische manier om klanten te laten zien dat u om hen geeft. Ze zijn ook een promotie van uw marketingcampagne in het algemeen. En het hoeft geen fortuin te kosten. Met onze lage, fabriek directe prijzen ontvangt u hoogwaardige producten voor een fractie van de kosten. Bovendien betekent onze optie "Nu kopen, later betalen" dat u pas betaalt als u 100 procent tevreden bent met uw bestelling. Perfect voor bedrijven die grote bestellingen plaatsen.

Maak een statement met uw promoties en marketing met behulp van gepersonaliseerde nieuwigheden van National Pen. Met een breed scala aan leuke, eigenzinnige en unieke geschenken, zal uw bedrijf zeker een indruk maken op het volgende grote evenement. Voeg gewoon uw belangrijkste informatie toe kijk toe terwijl de zaken sterk toenemen.