Weggevertjes

Laat uw merk opvallen tijdens uw volgende marketingcampagne. National Pen heeft een reeks unieke, nieuwe promotionele artikelen voor elk bedrijf. Voeg uw opdrukinformatie toe om een ​​blijvende indruk achter te laten op uw volgende bedrijfsevenement. Met alles van stressballen tot een fles bubbels, wordt uw bedrifjslogo zeker herinnerd.

Gepersonaliseerde Nieuwigheden

Onderscheid u van de massa met eigenzinnige, nieuwe promotionele artikelen van National Pen. Een leuke, betaalbare en unieke manier om een blijvende indruk te maken. Of het nu gaat om zakelijke geschenken, het behandelen van het kantoor of grote promotie-evenementen, laat uw klanten en medewerkers zien dat u om hen geeft.

Kies uit een groot aantal nieuwigheden, waaronder stressballen, speelkaarten, magneten, polsbandjes, bubbels, snoep en speelgoed. Ongeacht uw vereisten, u kunt een vorm, grootte en functie vinden die bij uw bedrijf past. Kies vandaag nog uit ons assortiment en pas items aan met uw eigen merkinformatie.

Leuke nieuwigheid relatiegeschenken

Denk buiten de kaders, met behulp van onze promotionele nieuwigheden. Bedrijfsgeschenken hoeft niet saai te zijn. Waarom niet wat meer pit geven met doordachte en opwindende geschenken? Of het nu gaat om een handige Gadget Guy 3-in-1 sleutelhanger of heerlijke snoepjes met een merk, er is voor elke gelegenheid iets bij.

Maak voor bedrijfsevenementen, zoals beurzen en netwerkavonden, een goodiebag vol met nieuwe promotionele producten. Voeg eenvoudig uw bedrijfsnaam, uw logo en alle belangrijke bedrijfsinformatie toe. Dit laat mensen zien dat u hun gebruik op prijs stelt en promoot uw organisatie bij potentiële nieuwe klanten.

Betaalbare, bedrukte nieuwigheden

Of het nu voor zakelijke evenementen of als feestgeschenk is, gedrukte nieuwigheden zijn de perfecte manier om uw opdruk naar buiten te brengen. Probeer voor bruiloften een persoonlijk tintje toe te voegen met onze hartvormige blikken met hartsnoepjes? Of voor sportclubs, personaliseer merchandise zoals een slaghout-en-ballen-set, frisbees of voetballen voor nuttige, samenhangende gravering.

Unieke geschenken zijn niet alleen een fantastische manier om klanten te laten zien dat u om hen geeft. Ze helpen ook bij het promoten van uw bredere marketingcampagne. En het hoeft de bank ook niet te breken. Met onze lage, in de fabriek directe prijzen ontvangt u producten van hoge kwaliteit voor een fractie van de kosten. Bovendien betekent onze optie Nu kopen, Later betalen dat u ervoor kunt zorgen dat u 100 procent tevreden bent met uw bestelling voordat u voor de kosten opdraait. Perfect voor bedrijven die bulkbestellingen plaatsen.

Maak een statement door middle van uw promoties en marketing met behulp van gepersonaliseerde nieuwigheden van National Pen. Met een breed scala aan leuke, eigenzinnige en unieke geschenken, zal uw bedrijf zeker een indruk maken op hun volgende grote evenement. Voeg eenvoudig uw belangrijkste informatie toe kijk toe terwijl de zaak groeit.