Boodschappentassen & Draagtassen Bedrukken

Geef uw klanten een veelgebruikte accessoire met onze gepersonaliseerde boodschappentassen. Zorg dat uw klanten worden gezien en ondersteun ze met uw eigen draagtassen. Het perfecte milieuvriendelijke geschenk voor klanten en medewerkers. Er is voldoende ruimte voor uw bedrijfsinformatie en logo, die elke keer worden getoond wanneer de tas wordt gebruikt om te winkelen of voor onderweg om essentiële dingen mee te nemen. Geef uw klanten een veelgebruikte accessoire met onze gepersonaliseerde boodschappentassen. Zorg dat uw klanten worden gezien en ondersteun ze met uw eigen draagtassen. Het perfecte milieuvriendelijke geschenk voor klanten en medewerkers. Er is voldoende ruimte voor uw bedrijfsinformatie en logo, die elke keer worden getoond wanneer de tas wordt gebruikt om te winkelen of voor onderweg om essentiële dingen mee te nemen. Geef uw klanten een veelgebruikte accessoire met onze gepersonaliseerde boodschappentassen. Zorg dat uw klanten worden gezien en ondersteun ze met uw eigen draagtassen. Het perfecte milieuvriendelijke geschenk voor klanten en medewerkers. Er is voldoende ruimte voor uw bedrijfsinformatie en logo, die elke keer worden getoond wanneer de tas wordt gebruikt om te winkelen of voor onderweg om essentiële dingen mee te nemen. zie minder

Filteren op

Productkleur

0 Geselecteerd - 22 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

181 producten
Toont 1 - 24 van de 181 producten

Gepersonaliseerde draag- en boodschappentassen

Onze gepersonaliseerde draagtassen zijn zeer praktische en zeer duurzame promotieproducten. Pas het door u gekozen ontwerp aan met full colour opschriften en een reeks merkopties. Voeg uw bedrijfsnaam, merkkleuren en bedrijfslogo toe voor reclame onderweg.

Kies uit onze uitgebreide reeks leuke en milieuvriendelijke stijlen, elk met hun eigen speciale functies en voordelen. Of het nu gaat om een bedrukte katoenen rugzak of onze meeneemtas, er is een boodschappentas die aan alle behoeften van uw klanten voldoet. Telkens wanneer ze hun handige tas gebruiken, worden ze herinnerd aan uw fantastische bedrijf. Laat uw tote bags bedrukken.

Hoogwaardige bedrukking van tassen

Wat uw branche ook is, het is belangrijk om zich te onderscheiden van de concurrentie. National Pen kan uw bedrijf daarbij helpen. Met hoogwaardige opties voor het bedrukken van draagtassen kunt u uw personalisatie eenvoudig toevoegen aan een product dat past in uw bredere marketingcampagnes. Bekijk ons uitgebreide assortiment herbuikbare draagtassen op maat om de perfecte tas voor u te vinden.

Als u uw merk een groene reputatie wilt geven en wilt associëren met duurzaamheid, kies dan voor onze jutetassen, die zijn gemaakt van natuurlijke plantenvezels. Of kies voor onze Budget Shopper-draagtas voor een goedkope, milieuvriendelijke optie. Deze promotionele tas, die is gemaakt van gecoat waterbestendig polypropyleen, is herbruikbaar, recyclebaar en met de hand wasbaar. Kies uw favoriete opvallende kleur en laat ons vervolgens een nog opvallender ontwerp toevoegen met zeefdruk. Dus laat uw shopper-tassen bedrukken.

Betaalbare, promotionele boodschappentassen

Gepersonaliseerde bedrukte draagtassen maken continu reclame voor uw bedrijf. Deze tassen hebben een lange levensduur en worden dag in dag uit gebruikt, waardoor uw merk nog meer naamsbekendheid krijgt. Of het nu in drukke winkels supermarkten, winkelcentra of zelfs op het strand is. Ga voor boodschappentassen met logo en laat uw boodschappentas bedrukken.

En met de lage prijzen van National Pen kunt u promotionele producten in bulk kopen zonder dat het u een vermogen kost. Laat uw klanten zien waar u om geeft en deel persoonlijke boodschappentassen en katoenen tassen uit tijdens uw volgende evenement. Perfect voor netwerkavonden, open dagen of beurzen. Klanten zullen dit stijlvolle, maar praktische geschenk waarderen dat hun in hun dagelijkse leven helpt. Waarom tassen combineren met andere milieuvriendelijke geschenken zoals herbruikbare waterflessenz en recyclebare notitieblokken?

Zorg voor meer verkopen voor uw bedrijf met bedrukte boodschappentassen en katoenen draagtassen van National Pen. Kies uit ons brede assortiment opvallende kleuren, unieke ontwerpen en gevarieerde materialen. Voeg vervolgens simpelweg uw bedrijfsinformatie toe zodat u over het perfecte promotiemateriaal beschikt.