Boodschappentassen & Draagtassen

Geef uw klanten een veelgebruikte accessoire met onze geperosnaliseerde boodschappentassen. Maak uw klanten bewust en ondersteun ze met uw eigen draagtassen. Het perfecte milieuvriendelijke geschenk voor klanten en medewerkers. Er is voldoende ruimte voor uw bedrijfsinformatie en logo, die elke keer worden getoond wanneer de tas wordt gebruikt om te winkelen of voor onderweg om essentiële dingen mee te nemen.

Gepersonaliseerde Draagtassen & Winkeltassen

Onze gepersonaliseerde draagtassen zijn zeer praktische en zeer duurzame promotieproducten. Pas het door u gekozen ontwerp aan met full colour bedrukking en een reeks drukopties. Voeg uw bedrijfsnaam, merkkleuren en bedrijfslogo toe voor reclame onderweg.

Kies uit onze uitgebreide reeks leuke en milieuvriendelijke stijlen, elk met hun eigen speciale functies en voordelen. Of het nu gaat om een bedrukte katoenen rugzak of onze grab-and-go-tote, er is een boodschappentas die aan alle behoeften van uw klanten voldoet. Elke keer dat ze hun handige tas gebruiken, worden ze herinnerd aan uw fantastische bedrijf.

Hoogwaardige jutezak afdrukken

Wat uw branche ook is, het is belangrijk om u te onderscheiden van de concurrentie. National Pen kan uw bedrijf daarbij helpen. Met hoogwaardige tote bags printopties, kunt u uw personalisatie eenvoudig toevoegen aan een product dat past in uw bredere marketingcampagnes. Bekijk ons uitgebreide assortiment herbuikbare draagtassen op maat om de perfecte pasvorm te vinden.

Als u uw merk wilt associëren met groene referenties en duurzaamheid, kies dan voor onze jutezakken, gemaakt van natuurlijke plantenvezels. Of kies voor onze Budget Winkeltas voor een goedkope, milieuvriendelijke optie. Gemaakt van gecoat waterbestendig polypropylene, deze promotionele tas is herbruikbaar, recyclebaar en met de hand wasbaar. Kies uw favoriete gewaagde kleur, dan kunnen we uw nog gewaagdere ontwerp toevoegen met zeefdruk.

Betaalbare, promotionele boodschappentassen

Gepersonaliseerde draagtassen zorgen voor constant reclame voor uw bedrijf. Met een lange levenscyclus worden deze tassen dag in dag uit gebruikt, waardoor uw merk meer bekendheid krijgt. Of het nu in drukke winkels supermarkten, winkelcentra of zelfs op het strand is.

En met de lage prijzen van National Pen, kunt u promotionele producten in bulk kopen zonder de bank te breken. Laat uw klanten zien waar u om geeft en deel persoonlijke boodschappentassen en katoenen tassen uit tijdens uw volgende evenement. Perfect voor netwerkavonden, open dagen of beurzen. Klanten zullen dit stijlvol, maar praktisch geschenk waarderen dat hen in hun dagelijks leven helpt. Waarom tassen combineren met andere milieuvriendelijke geschenken zoals herbruikbare waterflessen en recycle-notitieboeken?

Verpak meer verkoop voor uw bedrijf met bedrukte boodschappentassen en katoenen draagtassen van National Pen. Kies uit ons brede assortiment gedurfde kleuren, unieke ontwerpen en gevarieerde materialen. Voeg vervolgens eenvoudig uw bedrijfsinformatie toe voor het perfecte promotiemateriaal.