Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Beleid

National Pen heeft altijd een sterk besef van maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR) gehad. National Pen erkent de waarde van CSR en we zetten ons in om de ontwikkeling van MVO-initiatieven door het hele bedrijf aan te moedigen. Het doel van dit document is om het nationale penbeleid uiteen te zetten met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit beleid is opgesteld in overeenstemming met de kernpijlers in het Ierse nationale plan inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen 2014-2016.

Het beleid

  • Het nationale Pen-management en de medewerkers streven ernaar om op een verantwoorde en ethische manier te werken, het goede voorbeeld te geven en onze activiteiten en processen voortdurend te verbeteren. National Pen erkent onze verantwoordelijkheid voor de sociale impact die we hebben op klanten, leveranciers, werknemers en lokale gemeenschappen, en ons programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen is een integraal onderdeel van wat we doen. National Pen heeft als doel onze mensen te inspireren en te faciliteren om een ​​positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving en een duurzame zakelijke toekomst te creëren.

Workplace Employee Focus

  • De medewerkers van National Pen zijn blijvend succesvol. National Pen streeft ernaar een goede werkgever te zijn, transparante voorwaarden en redelijke compensatie en voordelen te bieden. Enkele voorbeelden van onze initiatieven op de werkplek zijn:

Milieu

  • National Pen zet zich in voor energie-efficiëntie, minimaliseert verspilling, vermindert het waterverbruik, stimuleert groenere vervoerswijzen en stimuleert in het algemeen een cultuur van duurzaamheid en een bewustzijn van onze impact op het milieu. Enkele voorbeelden van onze initiatieven zijn:

Lage fabriekprijzen

We houden de prijzen laag zodat u veel afdrukken kunt maken.

Industrie-experts

Vertrouw op meer dan 50 jaar ervaring.

On-demand klantenservice

E-mail, telefoon, e-mail: we zijn hier om het bestellen gemakkelijk te maken.

Koop nu, betaal later

We weten dat u van uw bestelling zult genieten, dus geven we u de mogelijkheid om later te betalen.