Onze verplichtingen

Van sociale tot milieu-initiatieven, niets is belangrijker voor ons dan zorgen voor de gemeenschappen waarin we werken en dienen.

Een bericht van onze CEO

Wij geloven dat kleine bedrijven grote dingen kunnen doen en daarom zetten wij ons in om kleine bedrijven te helpen. Samen met hun bedrijf proberen wij ons best te doen een persoonlijke band op te bouwen met hun klanten. Daarom verbeteren we actief onze bedrijfspraktijken om onze klanten, teamleden en de wereldwijde gemeenschap de meest persoonlijke ervaring te bieden.

Naast het introduceren van een eenvoudigere winkelervaring, verbeterde diensten en een frisse uitstraling, verbeteren we ons beleid en onze praktijken om het welzijn van de samenleving en het milieu beter te bevorderen.

Als bedrijf nemen we onze sociale en ecologische verantwoordelijkheden serieus en zetten we ons in om op een sociaal gewetensvolle en ecologisch duurzame manier te werken.

Lees meer over de inzet van National Pen om een betere werkplek te creëren door middel van diversiteit en inclusie, zorg voor het milieu door middel van duurzame duurzaamheidsinitiatieven op de lange termijn en teruggeven aan gemeenschappen over de hele wereld.

Vriendelijke groet,

Beste prijs-kwaliteitverhouding

We maken onze producten zelf, zodat we jou een betere prijs kunnen bieden.

Nu kopen, later betalen

We zijn ervan overtuigd dat je blij zult zijn met je bestelling en daarom bieden we de optie om later te betalen.

Onze belofte

Dankzij onze garantie kun je risicovrij bij ons bestellen.