Bekers met Rietjes

Win potentiële klanten met ons brede assortiment gepersonaliseerde plastic bekers inclusief rietjes van National Pen. Val op tijdens beurzen, maak indruk op sportevenementen en houd uw merk in de gedachten van klanten. Met opvallende ontwerpen, gewaagde tinten en unieke stijlen zijn onze promotionele producten de ultieme keuze in marketingcampagnes voor elk bedrijf.

Gepersonaliseerde Mok met Rietje

Bekers met rietjes worden dagelijks gebruikt door kinderen en volwassenen en zijn een van de meest populaire drinkwaren op de markt. Voeg een leuke draai aan uw volgende marketingstatement met deze gewaagde, opvallende plastic bekers met rietjes om het leven gemakkelijker te maken de volgende keer dat u een slok neemt.

Sla persoonlijke bekers in voor uw restaurant of pub, zodat ze klaar zijn om te pakken wanneer u maar wilt. Of deel ze uit tijdens uw volgende beurs of bedrijfsevenement. Promotionele bekers met rietjes zijn een uniek, opvallend marketingproduct met een verschil.

Op maat gemaakte bekers met rietjes

Van sportevenementen en outdoor marketingrally's tot schoolbezoeken en universitaire rondleidingen. Plastic bekers met rietjes zijn het perfecte promotieproduct voor allerlei merken en organisaties. Compleet met plastic deksel en rietje, deze kopjes bieden nog een beschermingslaag tegen morsen. Het slijtvaste kunststofmateriaal voorkomt breuken en chips, waardoor uw marketingcampagne langer actief blijft.

Kies de Binx metselaarpot, compleet met een gekleurd schroefdeksel en bijpassend rietje. Het is een veelzijdig promotieproduct voor zowel volwassenen als kinderen. De met een well well gemonteerde metselaar is BPA-vrij, waardoor het een geschikte keuze is om onderweg te drinken. Voeg uw merklogo en bedrijfsinformatie op de voorkant van de droogtrommel toe om de aandacht van voorbijgangers te trekken en uw naamsbekendheid te vergroten.

Vergroot uw naamsbekendheid

Een van onze meest populaire keuzes, de Stadium Cup wordt gemaakt en geproduceerd in Groot-Brittannië, waardoor verzendkosten en tijd worden beperkt. De dubbelwandige plastic droogtrommel is speciaal ontworpen om duurzaam en duurzaam te zijn. Vertaling? Er is geen tijdslimiet op uw promotiekracht. Met een budgetvriendelijke prijs en afdrukken van hoge kwaliteit is deze beker met rietje een kosteneffectieve keuze om uw marketingstrategie te verbeteren.

De Brite Stadium Cup wordt geleverd in dezelfde hoge kwaliteit, maar met de optie voor een full colour ontwerp. Het maakt dus niet uit waar u uw promotieproduct gebruikt, u zult zeker opvallen met deze heldere, gewaagd ontworpen beker met rietje. Kies tussen het traditionele stevige doorzichtige plastic rietje of het leuke, flexibele rietje zonder extra kosten. Of, als u uw kosten laag en de kwaliteit hoog wilt houden, is de Cyclone tumbler met rietje een iconisch ontwerp met 450 ml ruimte voor al uw favoriete drankjes. Nog beter? Het plastic is BPA-vrij en voorkomt het binnendringen van schadelijke chemicaliën in uw drankjes.

Maak indruk op potentiële klanten en win bestaande klanten met een reeks hoogwaardige gepersonaliseerde plastic bekers met rietjes van National Pen. Kies uit onze selectie van kleuren, ontwerpen en stijlen om de perfecte match voor uw bedrijf te vinden.