user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Hoodies met uw logo of text bedrukken

  Comfortabele, stijlvolle en functionele, bedrukte hoodies zijn de perfecte opvallende promotionele merchandise. Geef uw schoolverlaters een aandenken als herinnering aan uw sportteam of te verenigen met bijpassende bedrukte hoodies. Hoe u uw merkimago ook wilt promoten, doe het in stijl met hoodies van uitstekende kwaliteit van Pens.com. Comfortabele, stijlvolle en functionele, bedrukte hoodies zijn de perfecte opvallende promotionele merchandise. Geef uw schoolverlaters een aandenken als herinnering aan uw sportteam of te verenigen met bijpassende bedrukte hoodies. Hoe u uw merkimago ook wilt promoten, doe het in stijl met hoodies van uitstekende kwaliteit van Pens.com. Comfortabele, stijlvolle en functionele, bedrukte hoodies zijn de perfecte opvallende promotionele merchandise. Geef uw schoolverlaters een aandenken als herinnering aan uw sportteam of te verenigen met bijpassende bedrukte hoodies. Hoe u uw merkimago ook wilt promoten, doe het in stijl met hoodies van uitstekende kwaliteit van Pens.com. zie minder

  Filteren op

  Gepersonaliseerde hoodies

  Hoodies werden voor het eerst geïntroduceerd op sportvelden. Tegenwoordig worden ze overal gedragen. Gepersonaliseerde hoodies zijn veelzijdig, stijlvol en comfortabel. Het is een van de beste promotionele kledingstukken om uw naamsbekendheid te vergroten en een eenheid te vormen.

  Val op met gratis gepersonaliseerde hoodies voor potentiële klanten of relaties. Of personaliseer hoodies met uw bedrijfslogo voor uw werknemers. Bedrukte hoodies van hoge kwaliteit zullen nooit uit de mode raken. Truien met capuchon zijn echt iets voor u.

  Gepersonaliseerde hoodies voor merken

  De meeste mensen hebben minstens één hoodie in hun kledingkast. Hoodies met opdruk zijn een veelzijdig en stijlvol kledingstuk voor iedereen om in te ontspannen na het werk of om gezellig de hond uit te laten. Wat is beter dan uw merk promoten en uw werknemers en klanten trakteren en stijlvolle hoodies bedrukken van de hoogste kwaliteit?

  Creëer een stijlvolle en veelzijdige marketingcampagne met gepersonaliseerde kleding voor elke medewerker. Of koop hoodies met het logo van uw school in reliëf op de voorkant. Het is een perfect aandenken voor schoolverlaters. Met verschillende ontwerpen en kleuren kunt u de perfecte gepersonaliseerde hoodie voor uw organisatie of merk kiezen. Dus ga voor hoodies met tekst of logo.

  Adverteer in stijl

  Als stijl, comfort en betaalbaarheid uw prioriteit zijn, is het Gildan zware sweatshirt met capuchon de ultieme keuze. Luchtig garen is zacht en gaat lang mee. Deze hoodie met dubbele voering is zowel budgetvriendelijk als van hoge kwaliteit. Ons uitgebreide aanbod aan kleuren zorgt ervoor dat u schoolverlaters en werknemers zelf de kleuren kunt laten kiezen. Zo is ieder kledingstuk uniek.

  Kies voor de Arora trui met capuchon en volledige ritssluiting voor een duurzame, hoogwaardige hoodie die zowel op kantoor als buiten de deur kan worden gedragen. Het unisex jack is vakkundig ontworpen en heeft zijvlakken van geribbeld materiaal en een kangoeroezak. Dit jack is ideaal voor sportteams, werkgevers of zelfs scholen die hun leerlingen iets speciaals willen geven.

  Maak een unieke marketingstatement met stijlvolle, veelzijdige gepersonaliseerde hoodies met naam van Pens.com. Met verschillende kleuren en stijlen, van truien met rits tot hoodies, hebben we voor iedereen iets. Bekijk ons assortiment met promotionele hoodies.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We belovengegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.