Heupflessen

Praktisch, gul en opvallend. Het assortiment promotionele flessen van National Pen is het perfecte, gepersonaliseerde geschenk. Verwen uw werknemers of maak indruk op nieuwe klanten. Wat uw einddoel ook is, kies uit een reeks capaciteiten, stijlen en kleuren om uw merk te promoten.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 13 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

24 van 32 items
24 van 32 items

Gepersonaliseerde Heupflessen

Onderscheid u van de concurrentie met promotiekolven, perfect om dranken urenlang warm of koud te houden. Ze zijn een handige, praktische en draagbare oplossing voor al uw dranken. Het beste van alles is dat u uw bedrijfsinformatie en logo kunt toevoegen voor adverteren onderweg, ongeacht waar uw klanten terechtkomen.

Met een scala aan maten, capaciteiten en stijlen om uit te kiezen, bent u bij National Pen aan het goede adres! Een gegraveerde fles is het perfecte cadeau voor regelmatige reizigers, of het nu 's ochtends woon-werkverkeer of lange treinritten is. U kunt de zichtbaarheid van het merk verbeteren en klanten tegelijkertijd een gul cadeau geven.

Professioneel imago

Maak een geweldige eerste indruk op uw volgende zakelijke bijeenkomst met uw eigen gepersonaliseerde koffiekolf. Indrukwekkende potentiële klanten met alles van gepersonaliseerde USB-sticks, promotionele lanyards en natuurlijk merkflessen. Het resultaat is een professioneel imago, waarbij klanten zich er goed van bewust zijn dat u zaken bedoelt.

Voeg uw bedrijfsinformatie toe aan een Easy-Lock-vacuumfles voor gepersonaliseerde branding onderweg. Het afsluitbare deksel voorkomt lekken of morsen – perfect voor het in een rugzak of handtas gooien. Of voeg uw logo toe aan een uniek ontworpen Bopp Hot Flask voor een modern draai aan reismokken. Dit stijlvolle, matte ontwerp is ideal voor modern bedrijven.

Hoogwaardige gepersonaliseerde geschenken

Gegraveerde kolven vormen ook de perfecte promotionele weggevertje. Of u nu loyale klanten wilt belonen of potentiële nieuwe klanten wilt werven, een fles is een uniek, betaalbaar geschenk dat u op beurzen kunt uitdelen. Waarom wordt uw merk niet opgemerkt door een gepersonaliseerde fles toe te voegen aan uw volgende campagne?

Roestvrij stalen kolven zijn ook een praktisch geschenk voor sportteams, studenten en afgestudeerden. Of ze nu bergen beklimmen, nachten in de bibliotheek doorbrengen of picknicken in het park, gepersonaliseerde flessen worden altijd op prijs gesteld. Met een handvat en nylon band is de Everest Isolation Flask fantastisch in gebruik voor iedereen die altijd onderweg is.

Zorg ervoor dat je opvalt met een superhandige gepersonaliseerde fles. Of u nu kiest voor gedurfde kleuren of roestvrijstalen ontwerpen, National Pen heeft een breed scala aan praktische en hoogwaardige promotionele kolven waaruit uw bedrijf kan kiezen.