Ijskrabbers

Herinner klanten aan uw bedrijf telkens wanneer hun autoruiten weer ijsvrij voor op de weg gemaakt moeten worden met onze ijsschrapers van hoge kwaliteit. Het perfecte praktische geschenk voor klanten die te maken krijgen met vorst en voertuigen gedurende de wintermaanden. Voeg uw bedrijfsnaam, slogan en logo toe voor een kosteneffectieve promotietool die jaar na jaar zal worden gebruikt.

Gepersonaliseerde Ijsschrapers

Breek het ijs met uw klanten en werknemers door hen een bedrukte ijskrabber teg even. Dit fantastische, seizoensgebonden relatiegeschenk komt van pas zodra het koude weer toeslaat. Klanten zullen dankbaar zijn voor een promotieproduct dat praktisch is voor hun ijzige paden in de ochtend.

Met een breed scala aan stijlen en maten kunt u de beste pasvorm voor uw bedrijf kiezen. Van een sleutelijskrabber met logo tot bedrukte driehoekige ijskrabbers, er is een breed scala beschikbaar. Kies eenvoudig uw favoriete ontwerp en gewaagde kleur en voeg vervolgens uw bedrijfsinformatie en logo toe. De perfecte gelegenheid om zelfs in het winterseizoen te adverteren.

Bereid u zich voor op de wintermaanden

Er is niets ergers dan in een ochtend in een ijzige auto springen en wachten tot het autoraam ontdooit. Waarom helpt u uw klanten in dit scenario niet met gepersonaliseerde ijsschrapers? Het handgereedschap is de beste manier om vorst, ijs en sneeuw van voertuigen te verwijderen. Klanten zien uw merk wanneer ze dit doen en zijn dankbaar voor het geschenk.

Omdat bedrukte ijsschrapers de meest ijzige ochtenden gebruikt zullen worden, is het een waardevolle kans om uw bedrijf te promoten. Mis deze kans niet, door ervoor te zorgen dat u ijskrabbers als relatiegeschenk geeft tijdens uw volgende beurs of bedrijfsevenement. Met uw aanpassing kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijfsnaam en logo duidelijk zichtbaar zijn.

Ijskrabber promotionele producten

Kies voor een opvallend ontwerp onze Chill ijskrabber met handschoen. Deze beschermende polyesterhandschoen helpt koude handen te beschermen – een welkom geschenk bij temperaturen onder nul. Of kies onze ultrakrasbestendige platic ijskrabbers in rood, blauw of transparant. Dit is één stuk auto-uitrusting die elke voertuigeigenaar ten alle tijde in zijn auto moet bewaren.

Een ijskrabber met opdruk is een doordacht, praktisch geschenk dat uw werknemers en klanten in de wintermaanden zullen waarderen. Bij National pen hebben we een reeks gedurfde kleuren en handige formaten om uit te kiezen. Zorg ervoor dat u ue eigen bedrijfslogo aanpast, zodat uw promotionele producten zelfs in de sneeuw opvallen.