Katoenen of Canvas Tassen

Gepersonaliseerde canvas en katoenen tassen zijn een fantastische milieuvriendelijke optie voor uw volgende promotiecampagne. Klanten zullen een herbruikbare tas waarderen, die kan worden gebruikt voor alles, van uw dagelijkse boodschappen of onderweg naar het strand. Telkens wanneer uw tassen worden gebruikt, zullen uw klanten een lopende advertentie voor uw bedrijf zijn - die met uw logo en contactgegevens worden getoond.

Gepersonaliseerde Canvas & Katoenen Tassen

Laat uw volgende marketingcampagne om de juiste redenen opvallen met onze milieuvriendelijke, promotionele canvas tassen en katoenen draagtassen. Een herbruikbaar, praktisch geschenk dat al uw klanten steeds opnieuw zullen gebruiken. Of het nu bij het zwembad is, in de winkels of op weg naar het werk.

Bekijk ons brede assortiment bedrukte katoenen tassen en canvas draagtassen, in zowel felle als natuurlijke kleuren. We hebben ook een reeks leuke stijlen en handige maten. Welk ontwerp u ook kiest, u zult zeker opvallen met onze kwaliteitsafdrukopties. Voeg uw bedrijfsinformatie en bedrijfslogo toe voor een opvallend promotietool.

Hoogwaardige tas-afdrukken

Met grote opdrukgebieden zijn onze gepersonaliseerde canvas tassen perfect voor uw volgende marketingcampagne. Selecteer de gewenste stijl en pas deze aan met uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en contactgegevens. Onze hoogwaardige canvas tas afdrukopties zullen het best mogelijke resultaat opleveren. Kies uit tal van lettertype-opties en felgekleurde tassen, waaronder onze Colour Panel Tote en onze Niet-geweven Winkel Tas.

Bij National Pen begrijpen we dat u binnen een budget werkt. Geniet van onze hoogwaardige promotiematerialen voor een fractie van de kosten met in de fabriek directe prijzen. Om nog maar te zwijgen over onze 100% tevredenheidsgarantie met onze ‘Koop nu, betaal later’-optie.

Eco-vriendelijke reclame

Een herbruikbare op maat gemaakte canvas of katoenen tas is ook een geweldige manier om het standpunt van uw merk over duurzaamheid te tonen. Onze 100% natuurlijke katoenen witte tas is een geweldige milieuvriendelijke keuze. Of kies voor onze duurzame jute – een natuurlijke tas die de tand des tijds doorstaat. Een gunstiger optie in vergelijking met plastic zakken voor eenmalig gebruik.

Met herbruikbaarheid is e rook geen limiet aan de blootstelling aan uw merk. Deze bedrukte canvas en op maat gemaakte katoenen tassen zijn perfect vor alle soorten bedrijven. Of u ze nu in een winkel opslaat, op kantoor deelt of ze cadeau geeft op beurzen.

Trakteer uw klanten en medewerkers op promotionele katoenen en canvas tassen van National Pen. Met een breed scala aan leuke kleuren, milieuvriendelijke opties en strakke stijlen, is er een tas die past bij uw volgende marketingcampagne. Voeg alle relevante bedrijfsinformatie toe voor fantastische promotiemogelijkheden.