Katoenen Tassen Bedrukken

Gepersonaliseerde canvas en katoenen tassen zijn een fantastische milieuvriendelijke optie voor uw volgende promotiecampagne. Klanten zullen een herbruikbare tas waarderen, die kan worden gebruikt voor alles, van uw dagelijkse boodschappen of onderweg naar het strand. Telkens wanneer uw tassen worden gebruikt, zullen uw klanten een lopende advertentie voor uw bedrijf zijn - die met uw logo en contactgegevens worden getoond. Gepersonaliseerde canvas en katoenen tassen zijn een fantastische milieuvriendelijke optie voor uw volgende promotiecampagne. Klanten zullen een herbruikbare tas waarderen, die kan worden gebruikt voor alles, van uw dagelijkse boodschappen of onderweg naar het strand. Telkens wanneer uw tassen worden gebruikt, zullen uw klanten een lopende advertentie voor uw bedrijf zijn - die met uw logo en contactgegevens worden getoond. Gepersonaliseerde canvas en katoenen tassen zijn een fantastische milieuvriendelijke optie voor uw volgende promotiecampagne. Klanten zullen een herbruikbare tas waarderen, die kan worden gebruikt voor alles, van uw dagelijkse boodschappen of onderweg naar het strand. Telkens wanneer uw tassen worden gebruikt, zullen uw klanten een lopende advertentie voor uw bedrijf zijn - die met uw logo en contactgegevens worden getoond. zie minder

Filteren op

Productkleur

0 Geselecteerd - 19 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

24 van 94 items
24 van 94 items

Gepersonaliseerde canvas en katoenen tassen

Laat uw volgende marketingcampagne om de juiste redenen opvallen met onze milieuvriendelijke, promotionele canvas tassen en katoenen draagtassen. Een herbruikbaar, praktisch geschenk dat al uw klanten steeds opnieuw zullen gebruiken. Bijvoorbeeld bij het zwembad, in winkels of op weg naar het werk.

Bekijk ons brede assortiment bedrukte canvas tassen en katoenen draagtassen, in zowel felle als natuurlijke kleuren. We hebben ook een reeks leuke stijlen en handige formaten. Welk ontwerp u ook kiest, u zult zeker opvallen met onze kwaliteitsafdrukopties. Voeg uw bedrijfsbranding en bedrijfslogo toe voor een opvallende promotietool.

Hoogwaardige opdruk op tassen

Met grote brandinggebieden zijn onze gepersonaliseerde canvas tassen perfect voor uw volgende marketingcampagne. Selecteer de gewenste stijl en pas deze aan met uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en contactgegevens. Onze hoogwaardige afdrukopties voor canvas tassen zullen het optimale resultaat opleveren. Kies uit tal van lettertypes en felgekleurde tassen, waaronder onze Colour Panel-draagtas, onze niet-geweven shopper, en onze katoenen draagtas met opdruk.

Bij National Pen begrijpen we dat u met een budget werkt. Profiteer van onze hoogwaardige promotiematerialen voor een fractie van de kosten met voordelige prijzen. Of wat dacht u van onze 100% tevredenheidsgarantie en de 'nu kopen, achteraf betalen'-optie?

Milieuvriendelijke reclame

Een herbruikbare aangepaste canvas of katoenen tas is ook een geweldige manier om het standpunt van uw merk wat betreft duurzaamheid te tonen. Onze 100% natuurlijke witte katoenen tas is een geweldige milieuvriendelijke keuze. Of kies voor onze duurzame jute tas – een natuurlijke tas die de tand des tijds doorstaat. Een gunstigere optie in vergelijking met plastic zakken voor eenmalig gebruik.

Met herbruikbaarheid zijn er ook geen grenzen aan het promoten van uw merk. Deze bedrukte canvas en op maat gemaakte katoenen tassen zijn perfect voor elk type bedrijf. Of u ze nu gebruikt in een winkel, op kantoor uitdeelt of als geschenk weggeeft op beurzen.

Trakteer uw klanten en medewerkers op promotionele katoenen en canvas tassen van National Pen. Met een breed scala aan leuke kleuren, milieuvriendelijke opties en strakke stijlen is er altijd een tas die past bij uw volgende marketingcampagne. Voeg alle relevante bedrijfsgegevens toe voor fantastische promotiemogelijkheden.