Kleursets

Fleur uw advertentiecampagne en elke klantdag op met een selectie gepersonaliseerde kleurensets van National Pen. Kies uit kleurpotloodsets en gekleurde pencollecties om het ultieme promotieproduct voor uw merk te vinden. Bekijk vandaag nog ons assortiment om uw naamsbekendheid in een mum van tijd te vergroten.

Gepersonaliseerde Kleuren Sets

Voeg wat kleur toe aan uw volgende marketingcampagne met het enorme assortiment promotionele kleursets van National Pen. Pennen, potloden, stiften en meer kunnen een vleugje kleur toevoegen aan uw bedrukking. Kleurensets zijn perfect voor kinderen en volwassenen en vormen een geweldig relatiegeschenk voor elk bedrijf.

Op weg naar een beurs of bedrijfsevenement? Op schoolbezoek? Of voorraad aan kantoorbenodigdheden? Kleurensets vormen een geweldig relatiegeschenk voor een aantal bedrijven. Bekijk onze selectie kleurpotloden en pennen om het perfecte cadeau voor uw klanten en medewerkers te vinden.

Gepersonaliseerde pennen en potloden

Bent u op zoek naar een manier om uw waardering te tonen aan personeel en klanten zonder de bank te breken? Zoek niet verder. Pennen bedrukken en potloden zijn een populaire, klassieke vorm van merkpromotie. Waarom voegt u geen kleine draai aan uw bedrukte geschenken en kiest u voor een kleurenset, met meerdere kleuren om uit te kiezen? Perfect voor het samengaan met een kantoorgeschenk of om weg te geven aan nieuwe studenten om ze voor het jaar in te stellen, onze kleurensets zijn duurzaam, effectief en betaalbaar.

De Virgin Box met gekleurde pennen is een kosteneffectieve manier om uw bedrijfsnaam naar buiten te brengen, terwijl u uw klanten en werknemers een beetje extra geeft. Compleet met zwarte, blauwe en rode pennen en een potlood, biedt de schone, strakke doos voldoende ruimte om uw bedrijfsinformatie toe te voegen. Past perfect in een handtas of bureaulade en kan elke dag van pas komen. Het is ideaal in gebruik voor het invullen van boodschappenlijsten, het ondertekenen van contracten en het maken van aantekeningen.

Bedrukte kleurpotloden

Voeg een vleugje kleur toe aan uw advertentiecampagne zonder uw budget te breken met onze stijlvolle zwarte kleurpotloden. Met twaalf kleurpotloden en een puntenslijper in het deksel van de doos, is deze set perfect voor kinderen die foto’s tekenen, voor volwassenen om te kleuren in boeken of gewoon om in uw wachtruimte toe te voegen om mensen bezig te houden. Voeg een gepersonaliseerd bericht op de zwarte buis toe om uw waardering en vrijgevigheid als bedrijf te tonen.

Of ga voor een eenvoudigere, meer betaalbare kleurpotloodset met de Lomky Paper Box met potloden. De papieren doos kan eenvoudig worden bedrukt met inkt van hoge kwaliteit en is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic etui en verpakking. Deze potloden gaan perfect samen met gepersonaliseerde notitieboekjes, geweldig voor het tekenen van foto's en het bezig houden van de kinderen. Wilt u uw klanten een beetje extra geven met uw relatiegeschenken? Onze wax krijtjes set wordt geleverd met 30 kleurpotloden in een moderne, stijlvolle papieren buis.

Voeg een vleugje kleur toe aan uw marketingcampagne met de verzameling kleurpennen en potloden van National Pen. Druk eenvoudig uw merkinformatie en logo af op de tube en dozen en promoot uw bedrijf zonder de bank te breken.