National Pen Merk Tassen

Van trekkoord tot draagtas, de gepersonaliseerde tassen van National Pen staan voor kwaliteit en besparing. Van trekkoord tot draagtas, de gepersonaliseerde tassen van National Pen staan voor kwaliteit en besparing. Van trekkoord tot draagtas, de gepersonaliseerde tassen van National Pen staan voor kwaliteit en besparing.zie minder

Hoe kies ik de juiste promotionele tassen?

Wij zijn er om u te helpen de perfecte gepersonaliseerde tassen te vinden voor uw bedrijf of zaak. U vindt bij ons een verscheidenheid aan reclametassen, van draagtassen met trekkoord tot draagtassen en rugzakken op maat. We zullen later dieper ingaan op elk type tas, maar denk nu alvast na over de volgende vragen om uw zoekopdracht te verfijnen:

  • Gaat u deze bedrukte promotietassen gebruiken voor een evenement of voor dagelijks gebruik?
  • Wat is uw budget?
  • Is er een bepaalde kleur tas die u graag bij uw huisstijl zou willen hebben?

Nu je deze vragen beantwoord hebt, laten we het eens hebben over de verschillende soorten Zakelijke tassen.

Welke bedrijven kunnen bedrukte trekkoordtassen gebruiken?

Elk bedrijf kan voordeel halen uit het plaatsen van hun logo op bedrukte trekkoordtassen. We hebben al heel wat bedrijven gezien die deze handige op maat gemaakte bedrukte tassen gebruiken, en de populairste zijn waarschijnlijk bedrijven uit de sportsector. Dat kan betekenen dat het bedrijf letterlijk een voetbalteam is of een sportevenement organiseert, zoals een marathon. Dat is om drie redenen: één: atleten houden van het gemakkelijk aan en uittrekken van trekkoordtassen, twee: ze zijn gemakkelijk schoon te maken en drie: ze zijn betaalbaar. Voeg al deze voordelen samen, en bedrukte trekkoordzakken kunnen echt werken voor elk bedrijf.

Biedt National Pen promotionele draagtassen aan?

Custom shopping tassen zijn een favoriet voor onze klanten. We horen dat dit komt omdat ze betaalbaar zijn, voor elk bedrijf werken en milieuvriendelijke gewoontes promoten. Bovendien bieden ze een grote ruimte voor uw logo en opdruk om te schitteren. National Pen biedt een grote collectie van op maat bedrukte tassen, van groot tot middelgroot, en in verschillende materialen.

Hier zijn een paar van de stofsoorten voor aangepaste boodschappentassen waaruit u kunt kiezen:

  • Gerecycleerde stof
  • Jute
  • Canvas
  • Katoen
  • Polyester
  • Niet-geweven materiaal

Zijn bedrukte rugzakken alleen voor studenten?

Kort antwoord: nee! Gepersonaliseerde rugzakken zijn de laatste jaren nog populairder geworden omdat mensen zich de vele toepassingen ervan hebben gerealiseerd. Deze gepersonaliseerde tassen zijn zeer nuttig voor woon-werkverkeer of reizen (vooral rugzakken met een laptop sleeve), maken voor top werknemer geschenken, en kan worden meegenomen wandelen, picknicken, en daarbuiten. De laatste reden waarom bedrukte rugzakken geweldig zijn? Ze nemen uw logo overal mee naartoe.

Dus, welke promotionele tassen denk je dat het beste zal werken voor uw bedrijf? Wat u ook kiest, wij zijn er om u te helpen met een zorgzame klantenservice en deskundige personalisatie.