Wijn

Voeg uw bedrijfsgegevens toe aan hoogwaardige promotionele wijnaccessoires van National Pen. Kies uit strakke ontwerpen en een reeks handige functies. Wat uw keuze ook is, uw klanten worden telkens aan uw bedrijf herinnerd wanneer ze genieten van een glas rood, wit, rosé of van een fles bubbels willen bekomen.

Gegraveerde Wijn Accessoires

Vind het perfecte cadeauset voor uw klanten en medewerkers met promotionele wijnaccesoires. Ze zijn handig en draagbaar voor thuisgeesten of grote evenementen, zoals bruiloften en netwerken. Voeg toe aan uw marketingcampagne door te combineren met andere promotionele producten, of het nu keukenaccessoires, cadeau-ideeen voor nieuwe producten of technologische cadeausets zijn.

Kies uit ons brede assortiment promotionele wijnaccessoires. Met alles van een flesopener en kurkentrekker tot een gepersonaliseerde champagne stopper. Of u nu een restaurantleverancier bent, de organisator van een evenement of een zakelijke baas, er is iets voor uw bedrijf. Voeg uw bedrijfsnaam, logo en belangrijke details toe voor een fantastische advertentiemogelijkheid.

Gepersonaliseerde wijnaccessoires

Denk buiten de doos voor uw volgende bedrijfsevenement, beurs of bruiloft met gepersonaliseerde wijnaccesoires. Het perfecte specialiteit item om uw merk te laten onderscheiden van de concurrentie. Kies voor een special geschenk voro onze Executive 9-delige wijnset. Het wordt geleverd in een luxe, houten presentatiedoos met twee wijnstoppers, een druppelstyopper, thermometer, foliesnijder, trechter, hefboomkurkentrekker en twee reserve kurkentrekkers.

Of maak een uniforme afbeelding in uw restaurant met gepersonaliseerde artikelen. Wijnkoelers met bedrijfsnaam, gepersonaliseerde kurkentrekkers en gegraveerde wijnstoppers. Onze Coulan wijnkoeler is gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal en geperesenteerd in een luxe geschenkdoos. Voeg eenvoudig uw bedrijfsnaam toe om een samenhangend merk te garanderen, dat ongetwijfeld indruk op klanten zal maken.

Betaalbare promotieproducten

Het creëren van een gedenkwaardige marketingcampagne hoeft de bank niet te breken. Of het nu gaat om gepersonaliseerde wijnflesdoppen of een combinatie van bedrukte wijnaccessoires, u krijgt de beste deals bij National Pen. We hebben de tussenpersoon uitgeschakeld met in de fabriek directe prijzen, wat betekent dat u betaalbare producten van hoge kwaliteit krijgt.

En de voordelen houden daar niet op. Naast gegraveerde wijnaccessoires hebben we ook een assortiment hoogwaardige promotionele producten op voorraad. Van waterflessen tot grote gepersonaliseerde zoete potten, er is iets voor elk type bedrijf. Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Onze uitstekende bedrijfsspecialisten zijn er om u te helpen uw tekstopdruk te te stimuleren.

Onderscheid u van de concurrentie met stijlvolle promotionele wijnaccessoires van National Pen. Welke stijl en functie u ook kiest u vindt de perfecte moderne look. Om nog maar te zwijgen, stimuleer tegeleijkertijd uw bedrijf.