Onderzetters

Geef een leuke draai aan uw volgende marketingcampagne met gepersonaliseerde onderzetters van National Pen. Gevonden in elk huis, kantoor, café en restaurant, er is geen limiet aan de promotiekracht van bedrukte onderzetters. Breng uw naam in uw klant zijn huiskamer en geef uw klanten vandaag een handig, praktisch cadeau.

Gepersonaliseerde Onderzetters

Huizen, kantoren, restaurants en pubs in het Verenigd Koninkrijk hebben allemaal behoefte aan onderzetters. Waarom glimlacht uw bedrijfsnaam niet naar voorbijgangers en bezoekers telkens wanneer ze een slokje van hun drankje nemen? Gepersonaliseerde onderzetters zijn een van de meest kosteneffectieve promotieproducten op de markt.

Leuke, goedkope en unieke onderzetters met een merknaam zijn een geweldige manier om uw bedrijfsnaam te krijgen en in de hoofden van mensen te blijven. Tijd doorbrengen in de kroeg, zaten aan hun bureau op het werk, thuis met vrienden inhalen. Onderzetters worden dagelijks door duizenden mensen gebruikt. Haal het meeste uit deze indrukwekkende promotiekracht met kwaliteitsonderzetter voor afdrukken van National Pen.

Gepersonaliseerde onderzetter voor uw bedrijf

Sla goedkope Q-Mat onderzetters in om uit te geven aan nabijgelegen restaurants of cafés. Je vergroot je bereik telkens wanneer iemand door de deur stapt. De hoogwaardige bedrukking en de lage kosten van zwart schuim maken deze vierkante onderzetter tot een van de meest populaire keuzes. Of, als u op zoek bent naar iets substantieels, maar even betaalbaar, is de ronde plastic onderzetter een andere populaire keuze. De stevige onderzetter is gemaakt van GPPS-kunststof en heeft een afgeschuinde rand om morsen te voorkomen.

Wilt u uw bruilofts- of feestgasten een plezier geven dat ze voor altijd kunnen behouden? Een bedrukte plastic onderzetter, compleet met uw gekozen afbeelding en tekst maakt een doordachte en praktische herinnering die zeker indruk zal maken. Of stuur unieke, leuke 'bewaar de datum'-kaarten of uitnodigingen en druk je uitnodiging af op een achtbaan van hoge kwaliteit met een glanzende afwerking voor een onvergetelijk geschenk dat dagelijks kan worden gebruikt.

Praktisch & Leuk

Wilt u opvallen tijdens uw volgende beurs of bedrijfsevenement? Onze Brite-Mat vierkante onderzetter is gemaakt van 99,5% gerecyclede materialen, perfect voor milieuvriendelijke marketingcampagnes. Met behulp van gerecyclede bandmaterialen, plastic en papier bevordert deze unieke achtbaan het milieuvriendelijke imago van uw bedrijf. Kies de Ellison plastic onderzetter, compleet met papieren inzetstukken, om de naamsbekendheid te vergroten. De papieren inleg kan aan beide zijden worden ontworpen voor maximale zakelijke belichting.

Promoot de leuke, nieuwe kant van uw bedrijf met een 2-in-1 onderzetter en flesopener cadeau. Ideaal voor drankenbedrijven, cafés en restaurants, dit promotieproduct is het perfecte accessoire voor elke tafel en toog. Of, als u op zoek bent naar de ideale aanvulling op uw kantoor, is de sidekick plastic onderzetter de ultieme keuze. De verlengde onderzetter biedt voldoende ruimte voor meerdere drankjes, of u kunt hem zelfs gebruiken om uw merkmok en koekje handig op te bergen. En dat terwijl u uw bedrijf promoot. Dit is een win-win situatie.

Verbeter uw marketingcampagne met bedrukte onderzetters. Dagelijks gebruikt, is er geen limiet aan de promotiekracht van deze relatiegeschenken. Bekijk vandaag ons enorme assortiment stijlen en ontwerpen om de perfecte gegraveerde onderzetter voor uw merk te vinden.