Zakelijke Kerstcadeaus

Maak dit seizoen vrolijk en toon uw waardering met kerstcadeaus voor medewerkers en klanten. Maak dit seizoen vrolijk en toon uw waardering met kerstcadeaus voor medewerkers en klanten. Maak dit seizoen vrolijk en toon uw waardering met kerstcadeaus voor medewerkers en klanten.zie minder

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 17 Items

Inktkleur

0 Geselecteerd - 2 Items

Productkleur

0 Geselecteerd - 17 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Wees vrolijk met Zakelijke Kerstcadeaus

Wat is een beter moment dan kerstmis om uw waardering voor klanten en medewerkers te tonen? Het is het perfecte seizoen om even stil te staan bij wat ze voor u betekenen en om attente zakelijke kerstcadeaus door te geven.

We hebben een lijst samengesteld met de beste kerstcadeaus voor medewerkers en klanten, zodat u gemakkelijk een zinvolle manier kunt vinden om in contact te komen met degenen die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Kerstcadeaus voor medewerkers

U zou niet zijn waar u bent zonder de hulp van uw medewerkers, en het is altijd een goede gewoonte om hen daaraan te herinneren! Geef samen met een handgeschreven briefje uw dank door aan deze zakelijke kerstcadeaus voor medewerkersGepersonaliseerde Pennen cadeaus

Voor medewerkers is het altijd leuk om te kiezen voor promotionele kerstcadeaus die ze kunnen gebruiken tijdens het werk, zoals op maat gemaakte pennenkadootjes. Hier zijn degenen die we zeker weten dat ze zullen genieten:

Alpha Soft Touch met Stylus: dit is een van onze best verkochte pennen en niet voor niets! Uw boodschap wordt professioneel gegraveerd op de fluweelachtige loop en de stylus voorkomt dat uw medewerkers elk scherm moeten aanraken waarmee ze in contact komen.

● Contour Pen met Antimicrobiële Additief: een unieke manier om uw team gezond te houden is het uitdelen van antimicrobiële pennen. Deze pennen zijn behandeld met een antimicrobieel additief dat beschermt tegen schimmels, bacteriën, gist en microben, en zal niet slijten door de jaren heen.

Gepersonaliseerde geschenksets

Zakelijke geschenksets moeten ofwel een beetje plezier aan hun leven toevoegen, ofwel functioneel zijn (of beide!). Een paar keuzes die hoogstwaarschijnlijk op hun lijsten staan:

●Soft Touch 6 LED Utility Light Bar Gift Set: in eerste instantie vraagt u zich misschien af waarom dit onze beste relatiegeschenken heeft gemaakt, maar de functionaliteit van deze set sluit de deal. Dit licht heeft een gat aan de basis waar het kan worden opgehangen aan een haak of een clip, en een magneet op de clip zodat het kan worden bevestigd aan staal en ijzer ook.

Imperial Gift Set: het zware gevoel van het zakmes en de stylus pen zal zeker indruk maken. Het zakmes wordt geleverd met vijf functies en de stylus pen wordt ook geleverd met een lampje op de punt van de pen! Zoveel functies in één mooi pakket.

Kerstcadeaus voor klanten

Het geven van dank aan mensen die uw kleine bedrijf hebben ondersteund is noodzakelijk om werkrelaties te onderhouden. Kies uit deze lijst van zakelijke kerstcadeaus voor klanten en u laat ze steeds weer terugkomen.

Zakelijke pennencadeaus

Als u denkt aan het schenken van promotionele pennen aan klanten, ga dan voor een beetje hogere keuze (maar nog steeds betaalbaar!), zoals de opties hieronder:

Soft Touch Arlington Pen met gespiegelde opdruk: deze kerstcadeaus voor klanten zijn zo opvallend en uniek dankzij de gespiegelde opdruk. Het voegt een beetje glans toe aan de soft touch loop en een vleugje klasse dat je niet kunt negeren.

Pyra Stylus Pen & Gunmetal Torch Gift Set: deels pen, deels zaklamp, deze cadeauset is helemaal geweldig! Het beste deel? Uw stempel staat op beide geschenken.

Meer reclame voor kerstcadeaus

Het is altijd een goede tactiek om iets memorabels te kiezen voor uw zakelijke kerstcadeaus voor klanten. We denken dat je altijd zal worden herinnerd als je gaat voor:

Anti-Germ Utility Tool: dit zakelijke kerstcadeau is een teken van de tijd, zeker. Het kan gebruikt worden om deuren te openen, deurbellen te luiden en toetsenborden in te drukken zonder uw vingers te gebruiken!

Bamboe Tumbler: drankvoorwerpen zijn altijd een goed idee, want je ontvangers zullen het zeker keer op keer gebruiken. Deze tuimelaar is uniek omdat hij gemaakt is van bamboe en voorzien is van een pop-of-colour siliconen deksel en grip.

We kunnen niet wachten om u te helpen met het op maat maken van uw zakelijke kerstcadeaus voor medewerkers en klanten!