Markeerstiften

Gepersonaliseerde en Promotionele Markeerstiften

Markeerstiften bedrukken is een geweldige keuze om reclame te maken en geven de promotionele strategieën van uw merk wat meer diversiteit. Dit promotionele product is bijzonder populair voor gebruik thuis, op school en op het werk.

Stuur potentiële klanten bijvoorbeeld samen met uw productcatalogus ook een met uw merk of logo bedrukte markeerstift, zodat ze de producten die zij van u willen kopen meteen kunnen markeren. Of geef een bedrukte markeerstift aan de deelnemers van uw volgende congres, zodat zij hun aantekeningen kunnen markeren met een elegante markeerstift waarop uw reclameboodschap staat afgebeeld. In beide gevallen hebt u niet alleen een nuttig cadeau gegeven, maar ook een professionele weergave van uw bedrijf. En uw logo en boodschap zullen keer op keer zichtbaar zijn.

Wij specialiseren ons in de vervaardiging van geweldige promotionele artikelen, zoals een pen en markeerstift in één. Klanten kunnen met één eenvoudige klik de pen of markeerstift kiezen. Wij bieden u combinaties van pen en markeerstift in één, driehoekige en vierkante markeerstiften, was- en gelmarkeerstiften en nog veel meer.

U kunt ervan op aan dat u producten van de hoogste kwaliteit ontvangt en profiteert van de lage prijzen van National Pen omdat u rechtstreeks bij onze fabriek bestelt. Er is geen tussenpersoon en elk product dat wij personaliseren wordt volgens een gegarandeerde kwaliteitsnorm bedrukt. En bij alle orders die u plaatst, betaalt u pas wanneer de gepersonaliseerde pennen bij u zijn afgeleverd en als u tevreden bent met het eindproduct.