Strand en Picknick

Kom in de zomersfeer met gepersonaliseerde strand- en picknickbenodigdheden. Perfect voor klanten die op vakantie gaan of naar hun plaatselijke park gaan. Personaliseer strandballen, bakken, koeltassen en meer artikelen om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten, terwijl uw klanten van de zon genieten.

Gepersonaliseerde Strand- en Picknickbenodigdheden

Help uw klanten en werknemers te genieten van dez zomerzon met gepersonaliseerde picknick- en strandartikelen. Of het nu gaat om op maat gemaakte strandtassen of opblaasbare strandballen, we hebben een reeks producten die fantastische advertentiemogelijkheden bieden. Deel het uit tijdens uw volgende grote evenement of op kantoor tijdens de zomermaanden.

Kies uit ons assortiment opvallende ontwerpen, stijlen en functies. Wat uw bedrijf ook is, u vindt een promotiestrand en picknickproducten die passen bij uw huidige marketingcampagne. Voeg eenvoudig uwbedrijfsgegevens toe met onze full colour bedrukking, inclusief uw bedrijfsnaam, logo en belangrijke contactgegevens.

Promotieartikelen van hoge kwaliteit

Op weg naar het strand? Of naar een prachtige picknick in het park? Bij National Pen hebben wij u en uw klanten voorzien met ons assortiment promotionele outdoorartikelen. Met alles van strandproducten in de zomer tot ijsschrapers in de winter, zijn er ook producten voor elk type bedrijf.

Wanneer de zon schijnt, biedt dit de perfecte gelegenheid voor een picknick. Zorg ervoor dat uw klanten klaar zijn om te gaan met een volledig gepersonaliseerde picknickset, door onze kolven, flesopeners, koeltassen en lunchbox te combineren. Of kies voor een leuke dag op het strand kunt u gaan voor op maat gemaakte strandballen of gepersonaliseerde strandtassen. Kies felle kleuren, gewaagde ontwerpen en leuke nieuwe logo’s om uw merk te laten opvallen in een zee van andere promotiemateriaal.

Betaalbare picknick & strandbenodigdheden

Gepersonaliseerde strandtassen en strandballen zijn niet alleen geweldige manieren om de zichtbaarheid van het merk te vergroten, maar ze make nook betaalbare geschenken. Met onze lage, in de fabriek directe prijzen kunnen we fantastische prijzen bieden voor een breed scala aan promotionele producten. Ideaal om bulk in te kopen en uit te delen op bedrijfsevenementen.

Stranduitrusting kan zelfs het hele jaar door worden gebruikt al seen nieuw promotieproduct op evenementen, conferenties en festivals. Dat betekent een unieke, leuke uitstraling voor uw bedrijf. En met onze ‘Bestel nu, betaal later’-optie kunt u ervoor zorgen dat u 100 procent tevreden bent met uw bestelling voordat u betaalt.

Trakteer uw klanten en medewerkers op leuke, nieuwe geschenken met ons assortiment gepersonaliseerde strand- en picknickuitrusting. Of het nu gaat om een gewaagde strandtas op maat of een felgekleurde strandbal, er is een merchandise voor alle bedrijven op National Pen. Zorg ervoor dat u uw eigen fantastische bedrijfslogo aanpast.