user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Seizoensgebonden Geschenken Bedrukken

  Gepersonaliseerde seizoensgebonden geschenken. Toon uw waardering aan trouwe klanten en medewerkers met gepersonaliseerde seizoensgebonden geschenken zoals bedrijfskalenders, kerstkaarten en zakelijke agenda's bedrukt met uw bedrijfsslogan en logo. Gepersonaliseerde seizoensgebonden geschenken. Toon uw waardering aan trouwe klanten en medewerkers met gepersonaliseerde seizoensgebonden geschenken zoals bedrijfskalenders, kerstkaarten en zakelijke agenda's bedrukt met uw bedrijfsslogan en logo. Gepersonaliseerde seizoensgebonden geschenken. Toon uw waardering aan trouwe klanten en medewerkers met gepersonaliseerde seizoensgebonden geschenken zoals bedrijfskalenders, kerstkaarten en zakelijke agenda's bedrukt met uw bedrijfsslogan en logo.zie minder

  5 producten
  Filteren
  5 producten
  1
  0,16 €-0,55
  Bestel al vanaf 1.000 stuks
  Wordt binnen 7 werkdagen verzonden*
  2
  1,94 €-2,60
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  1
  7,87 €-11,48
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  0,89 €-1,29
  Bestel al vanaf 75 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  4
  2,86 €-3,62
  Bestel al vanaf 75 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  Toont 1 - 5 van de 5 producten

  Laat u de zorg zien met aangepaste seizoensgebonden geschenken

  We hebben een collectie van doordachte relatiegeschenken samengesteld die elk seizoen worden bijgewerkt, zodat u altijd op de hoogte bent van het onderwerp en de trend. Of u nu kiest voor gepersonaliseerde zakelijke agenda's, bedrijfskalenders of kerstkaarten (of alle drie!), wij zetten ons in om uw stempel te laten opvallen, zodat de ontvangers van uw geschenken weten wie ze moeten bedanken.

  Schrijf een bedankje met gepersonaliseerde zakelijke agenda's

  De dagboeken op maat zijn een fantastisch cadeau voor het einde van het jaar, want iedereen kijkt uit naar het nieuwe jaar. Een andere reden om gedrukte agenda's speciaal aan klanten uit te delen is dat ze zeker op hun bureau zitten met uw opdruk die hen eraan herinnert met u in contact te komen over een andere dienst of een ander product.

  Hier zijn een paar favoriete merkagenda's:

  • Kronos A5 Weekdagboek: met uw keuze voor de kleur van de voorkant en een opvallend zilveren debossed jaar is dit een betaalbare en professionele keuze.

  • Wood A5 Daily Diary: voor stijlvolle zakelijke agenda's kiest u voor dit nephoutdesign met pennenlus en debossed year.

  • Nody A5 Weekly Diary: of misschien is een super schoon, wit dagboek meer uw stijl, in dat geval is dit de winnaar voor u.

  Bewaar de datum met zakelijke kalenders

  Hetzelfde idee als aangepaste agenda's geldt voor promotionele agenda's - ze zijn niet alleen ongelooflijk nuttig, maar ze zorgen er ook voor dat uw logo rond de 365 dagen per jaar zal zijn. Wij bieden een grote verscheidenheid aan bedrijfskalenders voor elke branche. Er zijn vrolijke fotokalenders voor dieren, prachtige landschappen en zelfs een seizoensgebonden adventskalender. Of misschien wilt u meer traditionele bureaukalenders of promotionele wandkalenders - die hebben we ook!

  Wensen voor het welzijn met zakelijke kerstkaarten

  We zouden nalatig zijn als we bij de bespreking van de seizoensgebonden geschenken geen melding maakten van visitekaartjes! Het versturen van bedrijfskerstkaarten is zo'n betekenisvolle traditie, waar klanten en medewerkers elk jaar naar uitkijken. En we raden altijd aan om de tijd te nemen om een briefje te schrijven in uw gepersonaliseerde zakelijke kerstkaarten om uw waardering te tonen.

  ●Kerstkaart met pen: twee geschenken in één, dit prachtige kerstkaart en aangepaste pennenduo is zeker een aanrader.

  Er zijn seizoensgebonden geschenken voor elk bedrijf op deze lijst, van gepersonaliseerde zakelijke agenda's tot bedrijfskalenders, en we kunnen niet wachten om u te helpen de jouwe te personaliseren. Vrolijk Kerstfeest!

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.