user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Geschenken voor klanten

  Vroeg wat vrolijkheid toe met kerstcadeaus voor klanten en meer.

  Filteren op

  Deel vrolijkheid uit met cadeaus voor klanten

  De aanloop naar de feestdagen is een belangrijke periode om klanten te laten zien dat ze belangrijk voor je zijn. Als je klanten gepersonaliseerde kerstcadeaus geeft, associëren ze jouw merk met alle warme gevoelens en vrolijkheid die bij het feestseizoen horen. Of klanten nu Kerstmis, Chanoeka of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie vieren, dit seizoen is de perfecte gelegenheid om blijvende banden met je klanten te smeden. Maak dit seizoen contact met de hulp van zakelijke bedankjes en kerstcadeaus die je klanten geweldig vinden.

  Waarom zijn relatiegeschenken zo belangrijk?

  Kerstcadeaus voor klanten zijn een goede manier om klantloyaliteit en langdurige relaties te stimuleren. Bedrukte zakelijke bedankjes geven je speciale klanten een fysieke herinnering aan het feit dat jij je elke dag inzet om hun klandizie te behouden. Telkens als ze jouw cadeau zien, bedrukt met jouw logo of speciale kerstboodschap, worden ze eraan herinnerd om te blijven kiezen voor jouw producten of diensten.

  Hoe kies ik de beste kerstcadeaus voor klanten?

  Bij het kiezen van feestelijke geschenken voor klanten kun je de perfecte geschenken vinden door de volgende vier tips in gedachten te houden:

    1. Budget: Als je van plan bent om je relatiegeschenken aan veel mensen uit te delen, bijvoorbeeld aan potentiële en huidige klanten, tijdens een groot evenement of via de post, kies dan een bedrukt cadeau met een lagere stukprijs. Op die manier kun je zakelijke kerstcadeaus geven zonder de zorgen dat je misschien te veel uitgeeft. Goede opties zijn pennensets, koffiemokken, kalenders en agenda’s.
    2. Ontvanger: Denk aan wat je ontvangers leuk vinden bij het kiezen van promotiegeschenken voor klanten. De meeste klanten drinken bijvoorbeeld regelmatig koffie of thee en zouden een bedrukte mok of thermosbeker met je logo of een kerstboodschap erop zeker leuk vinden. Als je een sportschool of spa hebt, denk dan aan een cadeau met sportthema zoals een bedrukte duffeltas of waterfles.
    3. Jouw bedrijf, product of dienst: Kies een zakelijk bedankje dat iets te maken heeft met je bedrijf. Als je een boekhoudbedrijf hebt, kies je bijvoorbeeld een mok met een belastingthema of iets om mee te schrijven. Als je een bedrijf in de zelfzorg of wellness hebt, denk dan aan een stressballetje of handgel. Heeft je bedrijf iets te maken met biologische producten en duurzame praktijken, bedruk dan een artikel dat gerecycled, duurzaam of van verantwoorde herkomst is.
    4. Gelegenheid: Het feestseizoen gaat natuurlijk gepaard met uitgebreide etentjes, elegante evenementen en luxe! Laat klanten het in stijl vieren met cadeaus als wijnkoelers, flesopeners, heerlijke lekkernijen en mooie shoppers.

  Wat zijn de populairste geschenken voor klanten?

  Wat je klant ook viert dit seizoen, feestelijke zakelijke cadeaus zijn een goede manier om een gezellige sfeer te creëren en je merk het hele jaar in het oog te laten springen. Deze populaire categorieën promotionele cadeaus zorgen dat jij jouw doelen voor eindejaarscadeaus haalt!

  Bedrukte pennen:
  Bedruk een pennencadeauset om je geschenk nog luxer te maken en klanten je waardering te laten zien. Cadeausetcombinaties zijn onder andere een pen en vulpotlood, pen en sleutelhanger met zaklamp en pennen met twee verschillende kleuren inkt. Cadeausets worden meestal in een geschenkdoos geleverd, klaar om te geven. Zo kun je ze makkelijk en zonder stress uitdelen!

  Bedrukte mokken & promotionele mokken:
  Proost op een seizoen vol vrolijkheid en bedruk mokken als geschenken voor klanten. Populaire opties zijn rustieke keramische mokken met een kurken of houten rand.

  Waterflessen bedrukt met jouw logo:
  Ook tijdens het decemberseizoen is genoeg water drinken belangrijk! Stimuleer gezondheid en welzijn het hele seizoen met bedrukte waterflessen die water én jouw merk bij de hand houden. Tip: Voor klanten die gezondheid belangrijk vinden, kun je ook kiezen voor een bedrukte shakebeker om onderweg proteïneshakes te maken.

  Thermosbekers bedrukt met jouw logo:
  Zorg dat je klanten een stijlvolle thermosbeker voor koffie of thee bij de hand hebben tijdens de voorbereiding op het drukke seizoen. Tip: Een populaire, feestelijke optie is een wijnglas zonder voet of een wijnkoeler die ze mee kunnen nemen naar festivals, op avondwandelingen en tijdens het vuurwerk kijken met Nieuwjaar.

  Tassen bedrukt met jouw logo:
  Het eindejaarsseizoen betekent veel cadeaus geven, feesten en boodschappen doen voor gezellige etentjes. Zet je logo op een shopper als kerstcadeau voor klanten, dan kunnen ze die goed gebruiken rond kerst en nog lang daarna!

  Wat is nog meer geschikt als kerstcadeau voor klanten?

  Andere populaire categorieën relatiegeschenken zijn kalenders, agenda's en snoep. Als je jouw logo op een van deze populaire cadeau-ideeën zet, kun je er zeker van zijn dat je bedrijf de kerstvreugde uitdraagt en nieuwe klanten werft!

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We belovengegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.