BIC

National Pen heeft de promotionele Bic pen voor elke behoefte. Van direct herkenbare klassieke Bic stijlen tot moderne, opvallende mechanische potloden. Hoogwaardig, praktisch en duurzaam, het is geen verrassing dat dit het populairste balpenmerk ter wereld is.

Gepersonaliseerde Bic Pennen voor Kantoor

Verhoog uw winst met inventieve, slimme en praktische promotiepennen van Bic. Met een direct herkenbaar ontwerp en wereldberoemde kwaliteit, zullen uw klanten dol zijn op deze gepersonaliseerde pennen. Voeg uw bedrijfsinformatie toe voor constante, moeiteloze merkpromotie.

Met universele functies en een scala aan toepassingen spreken gepersonaliseerde Bic-pennen de massamarkt aan. Zowel studenten, medewerkers als potentiële klanten kunnen allemaal een plekje in hun etui vinden voor deze kwaliteitspennen. Eenvoudig maar effectief. Gepersonaliseerde Bic-pennen bieden eenvoudige oplossingen voor dagelijkse behoeften en worden een gewillige accessoire op het bureau van iedereen.

Gepersonaliseerd voor uw bedrijf

Vanwege hun wereldwijde erkenning als schrijfgereedschap van hoge kwaliteit, hebben Bic-promotiepennen een uniek vermogen om een breed publiek aan te trekken. Als het populairste penmerk ter wereld zijn ze de perfecte promotieproducten. Bic pennen worden gegarandeerd regelmatig gebruikt, uitgedeeld aan mensen in nood en laten een stempel achter op potentiële klanten.

Bic pennen kregen niet voor niets wereldwijde erkenning. Elke pen die door Bic wordt vervaardigd, ondergaat een strenge kwaliteitscontrole. Ze hebben een typische Bic-grip. Kortom, wanneer u een Bic-pen kiest, weet u dat u elke keer de best mogelijke kwaliteit krijgt.

Met het langdurende, duurzame karakter van Bic-balpennen hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw merkboodschap verloren gaat. U kunt een pen van hoge kwaliteit krijgen voor een budgetvriendelijke prijs, zonder het risico dat deze na slechts een paar keer gebruik breekt. Dit alles draagt bij aan de promotiekracht van uw pen. Hoe meer uw klanten uw merkpen gebruiken, hoe meer potentiële klanten ook worden blootgesteld aan uw bedrijf.

Eenvoudig, effectief en betaalbaar

Van universiteits- en schoolbeurzen tot bedrijfsevenementen en handelsbeurzen, er is volop gelegenheid om uw merknaam te verspreiden met bedrukte Bic-pennen. Ga helder en vet met een Bic Style Clear Pen en kies kleuren die bij uw merk- of schoolimago passen. Of toon uw marketingstijl af met een eenvoudige, slanke Bic Style Pen. Koppel de sierkleur aan uw zakelijke ontwerp voor een praktisch relatiegeschenk.

Bic maakt niet alleen de beste pennen ter wereld. Hun potloden zijn ook ongeëvenaard op de markt. Koppel een klassieke pen met een Bic Evolution Cut End Pencil om uw klanten en medewerkers een beetje extra te geven. Of blijf in de pas met je moderne bedrijf met een Bic Matic Grip Pencil. Uw klanten zullen zeker een gebruik vinden voor deze creatieve potloden.

Het stimuleren van uw advertentiestrategie betekent niet dat u uw budget verliest. Bic pennen zijn eenvoudig en betaalbaar, maar bieden een unieke voorsprong met hun wereldwijde populariteit en erkende kwaliteit. Bekijk ons brede assortiment slanke ontwerpen en opvallende kleuren met blauwe of zwarte inkt om uw ideale promotiepen te vinden.