Waterman

Betrouwbaar, elegant, luxe. Waterman-pennen staan ​​wereldwijd bekend om hun hoogwaardige inkt, duurzaamheid en high-end ontwerp. Maak indruk op klanten en medewerkers en promoot uw professionele, strakke merkimago met deze opvallende Waterman-gegraveerde pennen.

Gegraveerde Waterman Pennen

Waterman-pennen staan synoniem voor elegantie, stijl en hoge kwaliteit. Van luxe Waterman-inkt tot hoogwaardige gouden penpunten, ze zijn de ultieme keuze voor als promotionele artikelen en relatiegeschenken. Bekijk ons assortiment balpennen en rollerpennen om uw ideale bedrukte pen te vinden.

Van het beginnen als verzekeringsverkoper in New York tot het leiden van een van de toonaangevende penmerken ter wereld, Lewis Waterman heeft de manier waarop we schrijven vormgegeven. Met een op maat gemaakte Parijse stijl en een tijdloos elegant ontwerp zijn merk Waterman-pennen een gemakkelijke manier om een gewaagd en attent statement te maken.

Luxe promotiepennen voor elk merk

Als de maker van de eerste betrouwbare vulpen, is het eerlijk om te zeggen dat Waterman vulpennen een teken van erfgoed en prestige zijn. Op zoek naar het perfecte cadeau voor een gepensioneerde werknemer? Of wilt u uw waardering tonen aan een loyale klant? Dit direct herkenbare kwaliteitsmerk zal zeker indruk maken.

Met lasergegraveerde merkinformatie bereikt uw bedrijfsnaam een onbeperkt aantal potentiële klanten. Elke keer weer wanneer uw pen wordt gebruikt.

Waterman biedt inktpatronen en penstijlen van de hoogste kwaliteit. Wat is een betere manier om het professionele en hoogwaardige karakter van uw bedrijf weer te geven dan met promotionele Waterman-pennen? Geloof ons niet alleen maar op ons woord. Zorg voor uw eigen gegraveerde pennen van National Pen klaar om uit te delen voor uw volgende prijsavond of bedrijfsevenement.

Zorg ervoor dat u opvalt

Waterman heeft een enorme invloed gehad op de schrijfindustrie. Van de uitvinding van het revolutionaire vulpen-systeem met 'drie kloven' (‘three fissure feed) voor al meer dan 130 jaar geleden. Volgens de hedendaagse Expert balpen. Tegenwoordig levert het Waterman rollerpenontwerp een dikke, levendige lijn, waardoor elke pagina zal opvallen.

Metalen pennen zijn een tijdloos en praktisch geschenk voor zowel werknemers als klanten. En de Waterman Hemisphere balpen is niet anders. Compleet met een Waterman geschenkdoos en balpenvulling, combineert deze pen perfect praktische en elegantie. Kortom, het is een discreet schrijfhulpmiddel dat gemakkelijk in elke etui of handtas past. Kies een roestvrijstalen afwerking voor een moderne en strakke draai aan een klassiek ontwerp.

Met onze nauwkeurige lasergravure en hoogwaardige penontwerpen kunt u luxe promotionele Waterman-pennen inslaan om uit te delen op prijsavonden en zakelijke bijeenkomsten. U kunt niet alleen een professionele, hoogwaardige merkimago promoten, u kunt ook de bekendheid vergroten en tegelijkertijd uw nettowinst verbeteren.