Dagboeken

Blijf op de hoogte met een gepersonaliseerde dagboek van National Pen. Ze zijn niet alleen het perfecte relatiegeschenk, ze zijn ook een fantastische manier om het hele jaar door de naamsbekendheid te vergroten. Voeg eenvoudig uw belangrijkste informatie en merklogo toe. Deel het vervolgens uit aan potentiële nieuwe klanten en werknemers, die hun dagboek op hun bureau of nachtkastje kunnen vinden.

Gepersonaliseerde Dagboekplanner

Promoot het hele jaar door uw merk met een hoogwaardige gepersonaliseerde dagboekplanner van National Pen. Kies uit verschillende maten, stijlen en kleuren. Van professionele, slanke zwarte zakagenda’s tot behulpzame, grotere bureaudagboeken. Er zijn planners, dagboeken en notitieboeken voor elk type klant.

Gepersonaliseerde dagboeken zijn altijd een populair geschenk dat dagelijks, wekelijks of maandelijks wordt gebruikt. Gebruik eenvoudig onze aangepaste tool om het ideale gegraveerde dagboek te maken. Voeg de merknaam, alle belangrijke informative en uw bedrijfslogo toe. Deze persoonlijke toets stimuleert uw bedrijf en helpt uw goederen te onderscheiden van de massa.

Persoonlijke organisatie

Begin de maand goed of maak je op voor de workweek met gepersonaliseerde zakelijke dagboeken. De perfecte bureaubegeleiding voor elk type organisatie. Of het nu een week is om dagboeken te bekijken of een maand-dagboek, het is gemakkelijk om georganiseerd te blijven met een dagboekplanner van National Pen.

Kies uit een reeks professionele stijlen en strakke kleuren. Met 200 kleefvellen en 5 sets van 200 kleefvlaggen is de Deluxe Note Caddy de perfecte manier om op de hoogte te blijven van de organisatie op kantoor. Waarom probeert u de Prestige Planner niet voor een kleinere, meer draagbare optie? Dit dagboek bevat een metalen pen en een handig opbergvak.

Hoge kwaliteit promotiedagboeken

Een aangepast dagboek is het perfecte geschenk voor klanten. Deel het nieuwe jaar uit als onderdeel van een relatiegeschenk of geef promotiedagboeken uit op beurzen. Welke betere manier om uw klanten te laten zien dat u om hen geeft dan een doordacht, nuttig geschenk?

Maar het zijn niet alleen professionele klanten die de organisatie zullen waarderen. Klanten konden het dagboek gebruiken al seen gepersonaliseerd reisverslag, perfect voor het bijhouden van datums en plaatsen. Onze gepersonaliseerde academische dagboeken zijn ook ideaal voor mensen in het onderwijs. Zowel studenten als docenten moeten altijd deadlines bijhouden.

Help uw klanten hun drukke leven bij te houden met een nuttig, doordacht, gepersonaliseerd dagboek. Of u nu kiest voor een klassiek pocket A5-dagboek of een robuustere caddy, de keuze is aan u. Met onze dagbeokafdrukopties krijgt u zeker het beste ontwerp voor de beste prijs bij National Pen.