Antimicrobiële En Antibacteriële Pennen

Houd klanten veilig met pennen die gemaakt zijn om te beschermen. Houd klanten veilig met pennen die gemaakt zijn om te beschermen. Houd klanten veilig met pennen die gemaakt zijn om te beschermen. zie minder

Waarom zijn antimicrobiële en antibacteriële pennen zo belangrijk?

Meer dan ooit zijn mensen op zoek naar manieren om hun veiligheid te vergroten. Door pennen aan te bieden met oppervlakken die speciaal zijn gemaakt om de verspreiding van ziektekiemen tegen te gaan, kunt u uw klanten laten zien dat u hun behoeften en gezondheid serieus neemt.

Inzicht in het verschil tussen antibacteriële en antimicrobiële pennen

Wat zijn de voordelen van antibacteriële pennen?

Antibacteriële pennen worden gemaakt met actieve ingrediënten die voortdurend werken om een oppervlak te creëren dat bestand is tegen de groei van bepaalde bacteriën. Deze extra bescherming biedt een beetje gemoedsrust voor degenen die deze pennen ontvangen.

Ontdek onze selectie van antibacteriële pennen, zoals:

  • Pixel Antibacteriële Pen:: Deze pen is gemaakt van antibacterieel plastic en zegt zelfs 'antibacterieel' aan de bovenkant van de pen, zodat klanten weten wat de toegevoegde waarde is van uw cadeau.
  • Flow Pure Antibacteriële Pen:: Geef klanten een pen die de groei en verspreiding van ziektekiemen vermindert, terwijl u toch uw aangepaste merklogo met stijl promoot.

Wat zijn de voordelen van antimicrobiële pennen?

Het oppervlak van antimicrobiële pennen bevat actieve bestanddelen die de groei van microben onderdrukken. Dat betekent dat ze bescherming bieden tegen een breder scala aan micro-organismen, wat klanten zullen waarderen.

Onze top selectie van antimicrobiële pennen omvatten:

  • Contourpen met antimicrobieel additief: Met tal van functies, zoals de comfortabele grip en de full colour gepersonaliseerde opdruk, is het gemakkelijk om te zien waarom deze pen een favoriet van de klant is. Het antimicrobiële additief dat op elk aanraakbaar oppervlak wordt aangebracht, is slechts een van de redenen waarom klanten deze pen boven alle andere zullen bereiken.
  • Pero Colorama s antimikrobiální přísadou: Bij deze pen gaat het erom dat uw merk op de best mogelijke manier wordt opgemerkt. Het geeft u de volledige vrijheid om de pen te personaliseren met uw unieke ontwerpen, en bevat een antimicrobiële toevoeging over het hele oppervlak.

Alle extra voorzorgsmaatregelen die u neemt voor klanten zullen een blijvende positieve indruk maken van uw merk. Deze speciaal gemaakte antibacteriële en antimicrobiële pennen zijn slechts een van de redenen waarom klanten zich veilig zullen voelen om hun vertrouwen in uw bedrijf te stellen.